galija3105241

Petak navečer u Opatiji nije bio običan petak za posjetitelje Caffe bara Galija. Lokal poznat po svojoj opuštenoj atmosferi i vrhunskoj usluzi, sinoć je bio centar nezaboravnog provoda zahvaljujući fantastičnom nastupu DJ Chillda. Od ranih večernjih sati, Galija je bila ispunjena pozitivnom energijom. Gosti su pristizali s osmjesima na licima, spremni za noć ispunjenu dobrom glazbom i još boljim društvom. Terasa bara, smještena tik uz obalu, pružala je savršeni pogled na more, stvarajući čaroban ambijent koji je savršeno odgovarao ljetnom ugođaju.

DJ Chilldo, poznat po svojoj sposobnosti da publiku drži na nogama, nije razočarao. Već od prvih taktova bilo je jasno da je ispred nas noć za pamćenje. Njegov jedinstveni miks house, chill-out i deep house glazbe savršeno je odgovarao atmosferi, a svaki novi hit dočekivan je s oduševljenjem i gromoglasnim pljeskom. Chilldo je majstorski balansirao između modernih hitova i vječnih klasika, stvarajući setlistu koja je držala plesni podij punim cijelu noć.

Osim izvrsne glazbe, Galija je nudila i bogat izbor koktela i pića, što je dodatno upotpunilo iskustvo. Barmeni su se potrudili da svaki koktel bude pravi mali umjetnički rad, koristeći svježe sastojke i kreativne prezentacije. Posebno su popularni bili ljetni kokteli s egzotičnim voćem, koji su bili savršeni osvježavajući dodatak toploj večeri.

Atmosfera je bila toliko zarazna da su se čak i oni koji su došli samo na piće ubrzo pridružili plesu. Smijeh, pjesma i veselje ispunjavali su svaki kutak bara, a neformalni i prijateljski duh među gostima učinio je da se svi osjećaju kao dio jedne velike zabave.

Sinoćnja večer u Galiji bila je dokaz da Opatija i dalje drži visoke standarde noćnog života. Zahvaljujući DJ Chilldu i njegovoj sposobnosti da stvori nevjerojatnu atmosferu, svi prisutni će ovu noć dugo pamtiti. Ako ste propustili ovaj događaj, ne brinite - Galija redovito organizira slične večeri, pa se već sljedeći petak možete pridružiti zabavi.

Do tada, svi koji su bili tamo mogu se prisjećati sjajnih trenutaka i iščekivati nove noći ispunjene glazbom, plesom i nezaboravnim iskustvima. Vidimo se u Galiji!

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO