galija3005241

Jučer je Caffe bar Galija u Opatiji bio domaćin Lenovo partners event partyja, okupljanja koje je spojilo tehnologiju, poslovne prilike i zabavu. Događaj je bio savršena prilika za partnere i suradnike kompanije Lenovo iz cijele regije da se povežu u opuštenom i dinamičnom okruženju, a glazbenu kulisu večeri osigurao je poznati DJ Marin.

DJ Marin je preuzeo kontrolu nad glazbom i osigurao da atmosfera bude na vrhuncu cijele večeri. Njegova vještina u odabiru savršenih pjesama za svečane prilike stvorila je energičnu atmosferu, koja je potakla goste na ples i zabavu. Njegov repertoar, kombinacija najnovijih hitova i omiljenih klasika, privukao je sve generacije na plesni podij, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Osim glazbe i tehnologije, party je poslužio kao izvrsna platforma za umrežavanje. Sudionici su imali priliku razmijeniti iskustva i ideje u opuštenoj atmosferi. Ovakvi neformalni susreti često donose nove poslovne prilike i jačaju postojeća partnerstva.

Tekst: N.K.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO