drago2905241

Popularni srpski reper Stefan Đurić Rasta priredio je sinoć spektakularan koncert u prepunom Clubu Drago u Opatiji. Publika svih generacija okupila se kako bi uživala u energičnom nastupu jednog od najistaknutijih izvođača regionalne hip-hop scene. Već od ranih večernjih sati, Club Drago bio je ispunjen uzbuđenim obožavateljima koji su s nestrpljenjem iščekivali Rastu. Atmosfera je bila nevjerojatna, s pozitivnom energijom koja je prožimala prostor. DJ je zagrijavao publiku najpoznatijim hitovima, dok su svjetlosni efekti i savršena produkcija dodatno podizali raspoloženje.

Oko 24 sata, Rasta je izašao na pozornicu uz gromoglasne ovacije publike. Otvorio je nastup s jednim od svojih najvećih hitova. Svaka pjesma bila je popraćena glasnim pjevanjem i plesom obožavatelja, koji su znali svaki stih napamet.

Rasta je tijekom cijelog nastupa pokazivao izuzetnu interakciju s publikom. U više navrata je sišao s pozornice kako bi bio bliže fanovima i pozdravljao okupljene. Između pjesama, Rasta je dijelio osobne priče i motivirajuće poruke, što je dodatno doprinosilo prisnoj atmosferi.

Vrhunac večeri bio je izvedba pjesme "Adio Amore", kada je cijeli Club Drago bio preplavljen emocijama. Publika je ujedinila glasove, pjevajući stihove s Rastom. Osim toga, izveo je i novije hitove koji su već postali favoriti među obožavateljima.

Nakon više od dva sata energične svirke, Rasta je završio svoj nastup uz ovacije i zahtjeve za bis. Vratio se na pozornicu i izveo još nekoliko pjesama, čime je stavio pečat na nezaboravnu večer. Zahvalio se publici na nevjerojatnoj podršci i obećao da će se vratiti u Opatiju prvom prilikom.

Posjetitelji su nakon koncerta bili oduševljeni. Mnogi su istaknuli kako je Rasta opravdao sva očekivanja te kako je energija na koncertu bila izuzetna. "Ovo je najbolji koncert kojem sam ikada prisustvovao. Rasta je nevjerojatan izvođač i zna kako napraviti show," rekao je jedan od posjetitelja.

Nastup Raste u Clubu Drago u Opatiji bio je prava glazbena poslastica za sve prisutne. Njegova energija, talent i interakcija s publikom učinili su ovaj koncert nezaboravnim iskustvom. Opatija je još jednom pokazala da je savršeno mjesto za vrhunske glazbene događaje, a Rasta je potvrdio svoj status jedne od najvećih zvijezda regionalne scene.

Sve u svemu, ovo je bila noć za pamćenje, a fanovi s nestrpljenjem iščekuju njegov povratak.

Tekst: N.K.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO