galija170524

Sinoć je Caffe bar Galija u Opatiji bila poprište jednog od najboljih partyja za početak nove sezone. Atmosfera je bila na vrhuncu zahvaljujući talentiranom DJ-u Daneu, koji je svojim setovima oduševio sve prisutne. Od samog početka večeri, Galija je bila ispunjena pozitivnom energijom. Mnoštvo posjetitelja, svih generacija, okupilo se kako bi uživalo u vrhunskim hitovima koje je DJ Dane puštao. Njegova sposobnost da miješa različite glazbene stilove, od housea i techna do popularnih komercijalnih hitova, održavala je plesni podij punim do ranih jutarnjih sati.

Dekoracija Caffe bara Galija dodala je poseban šarm događaju. Prostor je bio ukrašen svjetlosnim efektima koji su dodatno naglašavali ritam glazbe i stvarali magičnu atmosferu. Bar je nudio raznovrsne koktele i pića, a osoblje je bilo izuzetno ljubazno i uslužno, osiguravajući da se svi gosti osjećaju ugodno i opušteno.

Posebno su se istaknuli trenuci kada su se na plesnom podiju stvorili pravi plesni spektakli. DJ Dane je svojim odabirom glazbe potaknuo mnoge na spontane plesne performanse, što je dodatno zagrijalo atmosferu. Njegova energija i strast prema glazbi bili su očigledni, što je publika znala cijeniti i nagraditi gromoglasnim aplauzom nakon svake pjesme.

Večer je bila ispunjena smijehom, plesom i nezaboravnim trenucima. Caffe bar Galija se još jednom pokazao kao mjesto koje nudi vrhunsku zabavu i odličan provod. DJ Dane je svojim nastupom postavio visoke standarde za buduće događaje, a svi prisutni su složni u tome da će dugo pamtiti ovu večer.

Ako ste propustili sinoćnji provod, svakako pratite najave Caffe bara Galija za buduće događaje. Ne sumnjamo da će biti još mnogo prilika za odličnu zabavu i nezaboravne večeri. Vidimo se uskoro na nekoj od sljedećih plesnih večeri!

Tekst: G.K.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO