galija1105241

U srcu Opatije, uz obalu koja mami svojom ljepotom, nalazi se jedno od najpoznatijih okupljališta ljubitelja dobre glazbe i opuštene atmosfere - Caffe bar Galija. Svake subote, Galija postaje epicentar glazbenih užitaka pod zvijezdama, privlačeći posjetitelje iz cijelog grada i šire. Subotnja večer, obilježena sjajem zvijezda na nebu i svjetlima Opatije, dobiva poseban šarm kada uđete u Galiju. Unutrašnjost bara izražava spoj tradicije i suvremenog stila, s udobnim stolicama i sofama pozivajući vas da se opustite. Prostrana terasa pruža pogled na more, stvarajući idealnu kulisu za večernje druženje.

Noć započinje laganim ritmom, dok se posjetitelji opuštaju uz omiljena pića. Ubrzo nakon zalaska sunca, atmosfera se pretvara u uzbuđenje uz nastup poznatih DJ majstora.

Atmosfera je bila zarazna - smijeh, ples i razgovori ispunili su prostor Galije dok su posjetitelji uživali u noći. Osoblje kafića brinulo se da svatko ima najbolje iskustvo, osiguravajući vrhunsku uslugu uz svaki naručeni napitak. Uzbuđenje je dosegnulo vrhunac kada je DJ Danko preuzeo kontrolu nad plesnim podijem. Njegovi zarazni ritmovi spojili su sve prisutne u jedinstvenom plesnom iskustvu pod zvijezdama.

Kada su zvijezde postale najsjajnije, a noć zamijenila zoru, Galija je ostala mjesto gdje su se uspomene stvarale i dijelile. Subotnja noć u ovom kafiću ne zaboravlja se lako.

Ako ste u potrazi za večernjom avanturom u Opatiji, Caffe bar Galija pruža savršeno mjesto za istinsko glazbeno iskustvo pod zvijezdama. Uđite u svijet ritma, okruženi prijateljima ili s partnerom, i osjetite puls grada dok se stapa s morskim valovima. Galija je više od kafića - to je doživljaj koji se pamti.

Tekst: G.K.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO