drago1105241

Jučerašnji nastup Željka Samardžića u Clubu Drago u Opatiji bio je glazbeni spektakl koji je oduševio publiku svih generacija. Poznati pjevač izveo je svoje najveće hitove pred prepunim klubom, pružajući nezaboravno iskustvo svim prisutnima. Koncert je započeo u 23 sati, a atmosfera se odmah zagrijala uz poznate melodije Željkovih pjesama. Publika je s oduševljenjem sudjelovala, pjevajući uglas s pjevačem i ne skrivajući svoje oduševljenje. Željko je svojim karizmatičnim nastupom uspio stvoriti intimnu atmosferu, često se obraćajući publici i dijeleći energiju s njima.

Club Drago u Opatiji se pokazao kao idealna lokacija za koncerte, pružajući ugodan prostor za doživljaj glazbe uživo. Opatijska publika je dočekala Željka s velikim oduševljenjem, što se osjetilo u burnim aplauzima i pozitivnoj energiji tijekom cijelog koncerta.

Nastup je trajao više od dva sata, tijekom kojih je Željko Samardžić izveo niz svojih hitova uz nekoliko iznenađenja za svoje vjerne obožavatelje. Pjesme su se smjenjivale s emocijama i energijom, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve prisutne. Njegova sposobnost da prenese emocije kroz glazbu ostavila je dubok dojam na publiku.

Poslije koncerta, mnogi su se posjetitelji izrazili oduševljenjem izvedbom, ističući kako su ponovno otkrili ljepotu Željkovih pjesama uživo. Koncert u Clubu Drago definitivno je bio vrhunski glazbeni doživljaj u Opatiji ove sezone.

S obzirom na uspjeh jučerašnjeg nastupa, s nestrpljenjem očekujemo Željkov ponovni posjet Opatiji kako bi nam donio još nezaboravnih glazbenih trenutaka.

Tekst: N.K.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO