galija02082471

Jučerašnja noć u Caffe baru Galija u Opatiji bila je prava poslastica za sve ljubitelje dobre zabave i odlične glazbe. Atmosfera je bila na vrhuncu, a za to je zaslužan DJ Dane koji je još jednom dokazao zašto ga smatraju jednim od najboljih DJ-eva na sceni.

Od trenutka kada je DJ Dane preuzeo pult, publika je bila u ekstazi. Njegov besprijekorni miks hitova rasplesao je sve prisutne, a energija na plesnom podiju bila je zarazna. Mnoge atraktivne djevojke preplavile su cijeli bar, dodatno uljepšavajući večer i stvarajući nezaboravne prizore.

Caffe bar Galija, poznat po svom izvrsnom ambijentu i vrhunskoj usluzi, sinoć je još jednom potvrdio svoju reputaciju jednog od najboljih mjesta za izlazak u Opatiji. Gosti su uživali u širokom izboru koktela i drugih pića, dok su se opuštali uz zvuke glazbe koja je odzvanjala kroz cijeli prostor.

Posebno je bilo dojmljivo vidjeti kako DJ Dane savršeno komunicira s publikom, neprestano podižući atmosferu na novi nivo. Svaka njegova traka bila je pažljivo odabrana i savršeno tempirana, čime je uspio zadržati plesni podij punim do ranih jutarnjih sati.

Ako ste propustili ovu nevjerojatnu noć, svakako preporučujemo da ne propustite sljedeći nastup DJ Dane-a u Caffe baru Galija. Opatija je još jednom dokazala da je prava destinacija za sve one koji traže vrhunsku zabavu i nezaboravne noći.

Caffe bar Galija zahvaljuje svim gostima na dolasku i obećava još mnogo ovakvih nezaboravnih večeri. Vidimo se uskoro!

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO