galija2707241

Prošla subota bila je noć za pamćenje u Caffe baru Galija u Opatiji, gdje se održao fantastičan party uz DJ-a Danea. Mnoštvo turista i lokalnih posjetitelja okupilo se kako bi uživalo u nezaboravnoj atmosferi i vrhunskoj glazbi.

Večer je započela laganim ritmovima, dok je DJ Dane postepeno zagrijavao publiku. Kako je noć odmicala, tako je i energija rasla, a plesni podij bio je ispunjen nasmijanim licima i ritmičnim pokretima. DJ Dane, poznat po svojim eklektičnim setovima i sposobnosti da publiku drži na nogama, još jednom je pokazao zašto je jedan od omiljenih DJ-eva na ovoj obali.

Ambijent u Galiji bio je savršen - uz sjajnu rasvjetu i odličan sound system, gosti su se mogli potpuno prepustiti zabavi. Terasa je bila puna, a unutar bara tražila se stolica više. U zraku se osjećala pozitivna energija, a smijeh i veselje odjekivali su sve do ranih jutarnjih sati.

Poseban ugođaj dali su i brojni turisti, koji su svojim prisustvom i oduševljenjem dodatno podigli atmosferu. Bila je to večer druženja, plesa i uživanja u ljetnim noćima, kakve se pamte i prepričavaju.

Caffe bar Galija još jednom je dokazao da je mjesto gdje se spajaju dobra glazba, pozitivna energija i odlična zabava. Ako ste propustili ovu subotu, ne brinite - ljeto je tek počelo, a Galija priprema još mnogo nezaboravnih noći!

Uživajte u ljetu i vidimo se uskoro u Galiji!

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO