mokrice1105241

Hrvatski glazbeni brend BSH prvi je uspio održati nezaboravan party u jednom od najljepši dvoraca u susjednoj Sloveniji, dvorcu Mokrice. Ovo je bio prvi međunarodni događaj koji pokazuje konstantni rast ovog brenda na glazbenom tržištu.

U čarobnom okruženju stoljetnog dvorca uživalo je tisuću rasplesanih gostiju. Karizmatični francuski DJ Traumer bio je glavna zvijezda večeri. Uz njega su nastupili ukrajinska DJ zvijezda Kirik, domaći slovenski DJ-i Alex Ranerro i Teo, te hrvatski Jakka, Bosk i Pablo Panda. Sam ambijent dodatno je podigao atmosferu, a izvrsna produkcija i animacije na zidovima vodili su posjetitelje u jedu novu dimenziju.

Na ovaj spektakl, uz goste iz Hrvatske i Slovenije, stigli su i oni iz Poljske, Francuske, Italije, Švicarske, Austrije, Mađarske, Irske i drugih zemalja. Čarobne fotografije koje putuju Europom snimio je Marko Obradović Edge.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Obradović Edge

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO