eurosong0805241

U večeri ispunjenoj strašću, energijom i nevjerojatnim glazbenim talentom, Baby Lasagna - Marko Purišić, predstavnik Hrvatske na Eurosongu, zauzeo je središnje mjesto na pozornici u Malmö Areni u Švedskoj tijekom prvog polufinala Eurosonga. Spektakularni događaj održan u utorak predstavio je raznoliki glazbeni talent zemalja diljem Europe, a Baby Lasagna ostavio je neizbrisiv trag izvedbom koja je bila jednako očaravajuća kao što je bila i nezaboravna.

Put Hrvatske na Eurosong ove godine bio je s nestrpljenjem očekivan, a Baby Lasagna nije razočarao. S elektrizirajućom prisutnošću na pozornici i jedinstvenom kombinacijom glazbe, Baby Lasagna je pružio izvedbu koja je duboko dirnula kako publiku u dvorani, tako i gledatelje koji su pratili događaj diljem svijeta.

Dizajn pozornice bio je prava vizualna poslastica, s pozadinom morskih valova koji su se vrtjeli i dinamičnom svjetlosnom shemom koja je savršeno nadopunjavala raspoloženje pjesme. Izvedbu Baby Lasagne dodatno je ojačao tim talentiranih pratećih plesača, stvarajući kohezivnu i snažnu prezentaciju.

Izvedba hrvatskog predstavnika naišla je na entuzijastičan pljesak i pohvale kako publike u Malmöu, tako i gledatelja koji su pratili događaj iz udobnosti svog doma. Društvene mreže preplavljene su pohvalama za Baby Lasagninu izvedbu "Rim Tim Tagi Dim", pri čemu su mnogi isticali umjetnikovu sposobnost da se duboko emocionalno poveže putem glazbe.

Hrvatska ima bogatu povijest na Eurosongu, a Baby Lasagnin nastup nedvojbeno je dodao novu stranicu toj baštini. Karizma i scenska prisutnost umjetnika uhvatili su bit Eurosonga, slaveći raznolikost, jedinstvo i univerzalni jezik glazbe.

Dok su se otkrivali rezultati prvog polufinala, rastao je i entuzijazam, s obožavateljima koji su nestrpljivo čekali sudbinu Hrvatske. Baby Lasagnin izvanredan nastup ostavio je neizbrisiv dojam, a put umjetnika na Eurosongu svakako je zaintrigirao publiku diljem svijeta.

Na kraju, Baby Lasagna iz Hrvatske osigurao je vrijedno mjesto u velikom finalu Eurosonga. Izvanredna izvedba umjetnika u Malmöu bila je dokaz moći glazbe da premosti granice i dodirne srca milijuna.

Dok se bliži veliko finale, svi su pogledi sada uprti u Baby Lasagnu i Hrvatsku, dok se pripremaju da ponovno zasjaju na pozornici i pokažu svoj glazbeni talent na jednoj od najprestižnijih glazbenih događaja na svijetu. Dok obožavatelji s nestrpljenjem očekuju konačni obračun, jedno je sigurno: Baby Lasagnin put na Eurosongu još nije završen, a svijet s nestrpljenjem iščekuje još jedan njegov nezaboravan nastup.

Tekst: G.A.
Fotografije: Sarah Louise Bennett, Corinne Cumming, Alma Bengtsson

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO