Miss Turizma je Zrinka Ćorić, a mister Dominik Tvorek Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 29. rujna 2021. god. u 13:33

miss2909211

 

Sinoć je u Zagrebu u Johann Francku održan izbor Luminera Miss i Mister Turizma Hrvatske 2021. Lentu najljepše na izboru ljepote ponijela je Zrinka Ćorić iz Dubrovnika dok je pobjednik izbora Dominik Tvorek. Njihovi drugi pratitelji su Miriam Jadrić i Hrvoje Dragozet, a lentu prve pratilje i pratioca ponijeli su Monika Vojvodić i Karlo Lemaić.

 

Miss i mister fotogeničnosti su Eva Jagatići Filip Frančišković dok suza Miss i mistera simpatičnosti proglašeni Ena Lalić i Josip Bilić. Deset finalistica i deset finalista iz cijele Hrvatske koji su imali pripreme u Hotelu Republika u Zagrebu nosilo je kolekcije dizajnera Streetstyle, Startas, butik Etno Mara, MalaGbag, Tuxedo, Twister, Pletix i optika Marko.

 

Za frizure je bio zadužen tim Zanetti uz label.m i TopStil a za šminku Martina Šimić i vizažistice iz Obrtničke škole za osobne usluge iz Zagreba.

 

U glazbenom dijelu programa koji su vodili Ida Prester i Dorijan Klarić nastupili su Zdenka Kovačiček, Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić te Robert Čolina.

 

Miss i Mister Turizma odnosno Miss Tourism World je najstariji izbor ljepote i turizma koji ove godine slavi 30. godišnjicu dok se u Hrvatskoj izbor održao po 19. put pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske i Hrvatske turističke zajednice, CANA, Med-Line i Cetine zahvaljujući Borisu Kosmaču koji je svjetsku licencu doveo kod nas i punih devetnaest godina promovirao hrvatski turizam u svijetu te Nikoline Poropat vlasnice licence.

 

Tekst: Press
Fotografije: PR / Nenad Šimunić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.