14.06.2013. u AKC Medika na dvije pozornice, Dirty Beatz zatvara ovu sezonu dovodeći vam dva vrhunska producenta koji su na današnju svjetsku drum & bass scenu unijeli svježinu i inovativnost svojim besprijekornim produkcijskim uradcima. Oboje izrazito talentirani, stvaraju svoj prepoznatljiv zvuk koji je hvaljen i respektiran širom kugle zemaljske.

Očekujte kvalitetan sound, vizualizacije i vrhunske izvođače koji će vam pružiti nezaboravno drum & bass iskustvo. 

1st floor @ Klub Attack:

KODIN (Mindtech, Close2Death, Ammunition, Jabbaton, LED), Zg
TEKITOKA (Dirty Beatz, LED), Zg
KULA (Dirty Beatz, VuBass), Vu
Visuals by Ante Šimić Xplode [LoopJunkies]

2nd floor @ GREY ROOM:

Karte u pretprodaju po 35 kn - Smart Shop, Tkalčićeva 12/Zagreb
Na ulazu u klub 45 kn

Support:
smart shop, grow shop, pizza a1, akc attack, akc medika, dirty beatz

Biografije:

Mefjus je austrijski drum & bass producent koji svojim specifičnim power zvukom unosi novi pomak na današnjoj svjetskoj drum & bass sceni. Gotovo da nema dnb dj-a koji ne pušta njegove stvari u svojim setovima jer jednostavno imaju toliku energiju i snagu da postaju nezaobilazne u žešćim setovima. Njegov je talent prepoznat i respektiran širom kugle zemaljske o čemu svjedoči i nagrada „Drum & Bass Arena" - najbolji newcomer producent koju osvaja 2012. godine. Nedugo nakon, postaje član širom poznatog Critical Music-a, koji inače slovi za jedan od najuspješnijih engleskih record labelova danas. Uz Critical izdaje na poznatim drum & bass labelovima poput: Neosignal, Eatbrain, Rise Audio, Trust in Music, Citrus, Bad Taste, Disturbed. Njegovo najnovije izdanje za Virus Recordings drži poziciju broj 1 na Beatportovom drum & bass singles chart-u.

Billain je baš kao i Mefjus nadaleko poznat po svom inovativnom zvuku, filmskim intro-ima i basevima koji morfiraju u nezamislive pravce. Produkcijski je u potpunosti razvio svoj originalan sound zbog kojeg se njegovo stvaralaštvo zaista prepoznaje na prvi zvuk. Njegova prva izdanja bila su za poznate labelove poput Breed 12 Inches i C2D, a potom su uslijedila izdanja i za Syndrome Audio, Citrus, Rise Audio te Bad Taste u Londonu. Član je Kontra crew-a koji na sarajevskoj sceni djeluje već punih 13 godina. Billainov nevjerojatan sound design doveo ga je i do suradnje sa velikim svjetskim tvrtkama poput Q Departmenta iz New Yorka pa njegov zvuk tako pronalazimo i u filmovima, dokumentarcima te reklamama.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO