Ove se godine na prvi dan ljeta 21.06. po drugi puta zaredom održava veliki rođendanski party Arena Cool Beat projekta na popularnom varaždinskom jezeru Aquacity. Uz veliko rođendansko slavlje, organizatori ovog eventa Krešo Zdrilić i Saša Vrban ističu kako ovo nije i jedini razlog za slavlje veća da se ovim događajem uvodi u službeni početak ljeta i kupališne sezone na varaždinskom moru te ne manje bitno za istaknuti da će ovo biti 10. jubilarni Arena Cool Beat party koji je u protekle dvije godine stekao mnogobrojne poklonike urbanog zvuka u Varaždinu ali i u široj regiji.

Protekle se godine nakon prvog rođendanskog slavlja Arena Cool Beat-a popularno jezero Aquacity uspjelo nametnuti kao jedna od najboljih clubbing lokacija grada Varaždina. Ove će godine zasigurno to biti još veći izazov da se zadrži titula ali i pomaknu nove granice u produkcijskoj i tehničkoj izvedbi. Oraganizatori istiću kako su pripreme za ovaj event započele još u veljači jer ništa ne žele prepustiti slučaju. Zvijezda večeri biti će DJ i producent, godfather house glazbe u Hrvatskoj IVAN MASTERMIX.

U posljednje vrijeme zaista ga je teško uloviti jer svoje vještine dokazuje u studiju radom na novim singlovima koji će, kako kaže početkom ljeta ugledati svijetlo dana te zasigurno rasplesati bokove svih koji se zateknu na ljetnim partijima širom naše obale. Uz njega nastupit će i DJ KRNYA & WOY KHAN. Profesor saksafona i dobitnik diskografske nagrade PORIN, a sam kraj rođendanskog slavlja prepustili smo najvećoj mladoj nadi iz Varaždina DJ i producentu FERRY VAN HREEN te kao domaćinu DJ KAY ZRILL.

Za ovo slavlje na koje su svi pozvani nisu potrebne pozivnice niti ulaznice jer ulaz će biti slobodan za sve posjetitelje te ujedno označava simboličnu nagradu svim dosadašnjim poklonicima ovog projekta. Sve što vam je potrebno je samo želja za ludim provodom i da se ovakva slavlja nastave i narednih godina. Rođendanska fešta započinje u 22h i traje do 05h. U slučaju lošeg vremena party se seli u zatvoreni objekt na Aquacityu.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO