Klub Aquarius ove godine ulazi u 20. godinu postojanja! Kroz protekla dva desetljeća ugostio je najjača imena svjetske glazbene scene, pratio je svjetske trendove u urbanoj klupskoj glazbi i istovremeno u Hrvatskoj postavljao nove glazbene standarde. Za početak obilježavanja velikog jubileja, kojeg će slaviti cijele 2012. godine, priredio je antologijski festivalski maraton koji će se održati 19., 20. i 21. siječnja.

Ovaj glazbeni spektakl ugostiti će creme de la creme zagrebačkog clubbinga – DJ-evi koji su postavljali nove granice dance kulture u Hrvatskoj. Tri noći – četvrtak, petak i subota – s probranim hitovima na dva floora donijeti će presjek legendarnih Aquariusovih programa koji su odgojili nekoliko zagrebačkih generacija. Samo neki od njih, znani svim stalnim i povremenim partijanerima su Kontrapunkt, Loops, Stereo Studio, Rebirth of funk, Blackout, Moovin Groovin, Soba 23, Whiskey petak, Stylish i mnogi drugi.

Prvi dan festivala,četvrtak 19.01., prisjetiti će te se programa poput Loopsa i Stereo Studia, uz DJe koji se smatraju jednima od pokretača elektronskog zvuka u Zagrebu. Za početak festivala Aquarius klub donosi vam poslasticu a za sve suvremenike, ali i nostalgičare - presjek elektronike u Hrvatskoj od njezinih početaka do danas.

Drugog dana festivala, 20.01., na red će doći programi poput Kontrapunkta, Dirty Beatza i drugih na jednom flooru te hip hop programa Blackout na drugom flooru, kada će se Aquariusovi zidovi tresti ponajviše u bass ritmovima.

U subotu će, 21.01., na svečanom repertoaru naći nešto komercijalnija muzika na koju ste navikli srijedom u Aquariusu, odnosno Rebirth of Funk,  koji je u Zagrebu pokrenuo trend izlaska srijedom. Stari housijaneri prenijeti će sve čari Whiskey petka i Moovin Groovin programa, dok će mlade snage aktualnog Aquariusovog Sound Designers  programa i ekipa House Fusiona okupirati A2 floor.

Trodnevni plesnjak nije samo presjek glazbeno –kulturnih događanja u hrvatskoj metropoli, to je velika, prva na redu rođendanska fešta kluba koji je kroz posljednja dva desetljeća zaslužan za migraciju različitih svjetskih glazbenih trendova u Hrvatskoj. Siječanjski glazbeni maraton je i ultimativni tulum koji će na svom plesnom podiju okupiti sve generacije partijanera i chagera, koji su prodefilirali kroz klub u različitim dance erama. Ujedninimo se na plesnom podiju Aquariusa! 

www.aquarius.hr
www.facebook.com/aquariusklub
www.twitter.com/aquariusclub

19.01. Četvrtak
(Stereo Studio, Loops, Transcedance, Unleashed, Diggarama, Play, Soba 23...)
A1
Frajman // Kiki // Felver // Cet // Markan // Ivan Komlinović // Mary
A2
Zero // Ivica Petak // Draco // Blurix // Yas // Nick Mily // Zoky

20.01. Petak
(Blackout, Kontrapunkt, Dirty Beatz, Crobot crew, Confusion, Karusel, Whiskey petak....)
A1
Phat Phillie // Bizzo // Frx // Carlito // Oli Dobolli
A2
Eddy Ramich // Pro // Alen S // Zak // n_ter // Phillipe

21.01. Subota
(Rebirth of funk, Moovin Groovin, Sound Designers, House Fusion, Whiskey petak, Stylish, Delirious, Stay tuned...)
A1
Matija Lovrec // E-Base // Tom // Grade // Blacksoul
A2
Thalia // Martyn Negro // Mario Amarillo // Daizy // DJ Hrc // Tom Bug // Andrija // Grooveline

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO