Klub Aquarius već godinama, pa desetljećima podiže raspoloženja ljudi željnih provoda uz glasnu, kristalno jasnu i probranu glazbu za bubnjiće onih istančanog sluha za lijepo i ukusno od strane glazbenog svijeta. Trendovi se mijenjaju baš kao i političke garniture na globalnoj i lokalnoj razini, ali neke dobre stvari se ne mijenjaju već imaju tendenciju opstanka, poboljšavanja i ponavljanja. Upravo takva jedna večer slijedi u subotu (08.02.2014.) kada  klub Aquarius na 2 floora ponosno predstavlja "RETROVIZOR".


RETROVIZOR je "one night only" projekt koji će zadovoljiti, kako smo spomenuli one najzahtjevnije. Na velikom flooru Funhouse ekipa će pripremiti samo najbolje od glazbenih hitova od sada već davne 2000. godine pa sve do danas (dance, house, ...), a na mali floor, na tu jednu drugačiju noć vraća se legendarni "980" program čije ime govori sve - 80-te i 90-te će ući na vrata kluba Aquarius u 23h i ostati sa svima nama do zore kako bi se prisjetili svih najboljih hitova koje neki zovu i najvećim uspjehom 20. stoljeća poslije otkrića struje.

Utičnica glazbenog vremeplova je podignuta i ide ravno u struju u subotu od 23h, a piloti dva šatla koji će ploviti glazbenim bespućima tri desetljeća na 2 floora kluba imaju posebne "misije", pa će to sve zapravo izgledati ili bolje rečeno "zvučati" ovako...

Na A1 flooru za glazbu će biti zaslužan veteran 80-ih i 90-ih, gdin. DJ Stanko Bondža, a na A2 flooru hitovima 2000-ih će vas raspametiti Funhouse dvojac - Martyn Negro i Matroda.

A1 - 980 floor: Neneh Cherry, Kim Wilde, Madonna, Prodigy, MC Hammer, Snap, Prince, Deee Lite, Milli Vanilli, Faithless, Fatboy Slim, Michael Jackson, New Order, Depeche mode, itd.

A2 - Funhouse floor: Armand Van Helden, Junior Jack, Moloko, Africanism Allstars, Ian Carey, Bob Sinclar, Fedde Le Grand, Klaas, Martin Solveig, Lady Gaga, Pink, SHM, Freemasons, Shapeshifters, itd.

Osim glazbenog dijela večeri, svatko je pozvan pridružiti se opuštanju u retro štimungu, pa ne zaboravite nabaciti retro stil tu jednu noć. Nebitno jesi li fan 80-ih, 90-ih ili ranih 00-ih, svako doba ima nešto svoje, a ovo je mjesto gdje možeš pokazati da si pravi fan jednog od spomenutih glazbenih razdoblja.

Vrata kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu otvaraju se u 23h i najbolji provod u metropoli počinje upravo na 2 floora i 3 desetljeća glazbe. Sve je spremno i čeka samo vaš cijenjeni dolazak te krećemo u pustolovinu.

Dobrodošli u 980 & Funhouse svijet... Dobrodošli na RETROVIZOR!

Ulaz: 30 kn

VIP rezervacije: 091 3640 241

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO