Hard²Core: TECHNO 3.0 program u suradnji s klubom Aquarius ponosno predstavlja prvog gosta na T 3.0 večeri, a radi se ni manje ni više o sve više popularnom i europskom putniku koji svakim tjednom bilježi sve više fanova diljem europskih klubova. U Zagreb nam još jednom dolazi čarobnjak techno zvuka i prijatelj techno ravera - FOREST PEOPLE.  Neki znaju, a drugi će se tek upoznati s činjenicom da je ovaj DJ i producent iz BIH već zabilježio nastupe u gotovo svim europskim državama, a u onima kojim nije - čekaju ga širom otvorenih ruku, pa tako i grad Zagreb. Iako se već imao prilike predstviti hrvatskoj publici, Forest People za nastup u Zagrebu priprema nešto posebno, drugačije i kako kaže “više energično i nabijeno, masivnije”.

Prije svega nekoliko mjeseci obilježio je i svoj prvi nastup u kultnom berlinskom underground klubu Tresor u kojem je oduševio publiku, a upravo to očekuje i hrvatsku publiku i fanove mračnog, atmosferičnog techno zvuka. Teško bi bilo nabrojati, pa čak i izdvojiti izdavačke kuće na kojima izdaje glazbu, pa ćemo sve radoznale uputiti na internet i nek sami provjere zašto je “Forest People” prerastao u “brand” na koji se čeka i očekuje...  Uz glavnog gosta večeri, na Hard²Core - TECHNO 3.0 repertoaru naći će se i domaći DJ-i koji će se potruditi da atmosfera, kao i uvijek, bude usijana od prve minute do same zore, a oni su: Teo Harouda, Saša Delimar i Mad As Hatter.  U petak, 31.01.2014., vidimo se od 23h u klubu Aquarius A1.
BE BRAVE & RAVE!

- program: HARD2CORE TECHNO 3.0 with FOREST PEOPLE
- klub: Aquarius A1 | Zagreb
- datum: 31.01.2014. | petak
- upad: 30 / 40 kn
- svira se: techno

- line-up:
* FOREST PEOPLE (Planet Rhythm / Nachtstrom / Inlab Underground // BIH)
* Mad As Hatter (Hard²Core / Diggarama)
* Saša Delimar (Deep N'Chic / KC)
* Teo Harouda (Rave'N'Roll / Invazia)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO