Klub Aquarius nedavno je predstavio projekt koji objedinjuje veći dio programa elektronske glazbe u istom, a sve to pod nazivom AQUARAVE. Iz njega proizlazi i novi program koji će više-manje jednom mjesečno prezentirati "priču" jednog od probranih DJ imena na našoj sceni, a moguće i šire. Dakle, radi se o programu koji će isključivo prezentirati samo jedno ime u cjelonoćnoj izvedbi tj. dobro poznatom "all-night DJ-setu". Ime programa je Manual Pitch Control, a prvu večer na 3 decka u petak (07.03.2014.) u klubu Aquarius A1 otvara miljenik hrvatske techno publike, techno ubojica dječjeg lica - Teo Harouda.

Manual Pitch Control - kao što sam naziv govori, program se osim svirke samo jednog DJ-a po večeri tj. all-night izvedbe fokusira i na način izvedbe svirke istog odnosno dopušteno je svirati samo tehnikom "stare škole" - ručno, bez nekih autosync pomagala i inih novotarija koje pokušavaju istisnuti činjenicu da je ipak DJ taj koji "kroti" glazbu iza DJ-pulta. Svirat će se kroz buduće večeri podosta stilova elektronske glazbe; ponajviše techno zvuk, ali naći će se i ponešto izleta u druge vode.

TEO HAROUDA (Rave'N'Roll / Invazia / Techno 3.0):

Rođen je 1982. godine u Zagrebu. Već sa 17 godina upoznaje se s grupama Daft Punk, Prodigy, Hardfloor, Kraftwerk i drugima koje će kasnije utjecati na njegov glazbeni izričaj. Interes za elektronsku glazbu bio je razlog da se upozna s domaćom underground party scenom, što je rezultiralo početkom njegove blistave DJ-karijere koja je još uvijek u konstantnom usponu. Bio je rezident na mnogim programima, te je tijekom više od aktivnog desetljeća na sceni elektronske glazbe nastupao diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije, itd. Danas, Teo Harouda je jedan od glavnih ljudi techno scene Zagreba, pa i mnogo šire kao rezident poznatog "Rave'N'Roll" party serijala, ali i drugih programa, te kao jedan od zaštitnih lica sada već kultne "H2C: TECHNO 1.0" večeri u klubu Aquarius jednom godišnje.

Večer koja je naizgled ista, a zapravo sasvim drugačija. Večer u kojoj se techno čarolija događa od trenutka kad se otvore vrata i stupite nogom u klub, a ista ne prestaje ni zatvaranjem vrata nakon što ujutro svi napuste klub. Večer stvorena za fanove elektronskog zvuka i prave priče - od prvih do zadnjih korica, a sve to kroz jednu posebnu noć.

Vidimo se u petak od 23h u klubu Aquarius A1 na prvom MPC-u.

Ulaz: 30 kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO