Dame i gospodo… DAMN SON priča se nastavlja. Ovoga puta u još većem razmjeru, na većem podiju i uz još žešću atmosferu. U suradnji s Damn Son projektom i klupskim programom Beat Delight, Aquarius klub još jednom poklanja spektakularni plesni show na zagrebačkom Jarunu. Nakon “Damn Son” i “Damn Girl” partija koji su svako biće koje se našlo u srcu Aquariusa ostavili bez daha, na red dolazi osunčani party pod prigodnim naslovom “DAMN SUN”. Zašto? Zato jer plešući uz vruće hip-hop, r’n’b i trap ritmove na ovaj simboličan način što prije želimo privući sunce i prvi otvoriti ljetnu sezonu uživanja pod toplim zagrebačkim nebom.

Vrijeme radnje je u subotu, 30.05.2014., a mjesto radnje je ovoga puta - veliki A2 floor. Tijek događaja je zamišljen standardno kao i do sad.

Na repertoaru su: ALL STYLE BATTLES, TWERK BATTLES & GOT SWAG CONTEST.


O tome kada će krenuti okupljanje i betlovi, moći ćete više saznati ukoliko budete pratili informacije na Facebook stranici eventa:
https://www.facebook.com/events/1441550839428053/?ref_newsfeed_story_type=regular

Prijave za natjecanje u „All Style“ bitkama šaljite zajedno sa vlastitom fotografijom (na kojoj izgledate bolje od Beyonce i Justina Biebera) preko službene DAMN SON PROJECT (https://www.facebook.com/damnsonproject) ili BEAT DELIGHT (https://www.facebook.com/beatdelight.aquarius) Facebook stranice. Djevojke (i dečki) koji se žele okušati u popularnom twerkanju moći će se prijaviti za natjecanje na samom mjestu zločina.

I za kraj… Posebno smo ponosni što na trećem Damn Son-u uz našu zvijezdu DJ TZEK-a (https://www.facebook.com/djtzek1), ugošćujemo i gospodina čovjeka sa vrha hip-hop scene u Hrvatskoj – DJ CHILL-a (https://www.facebook.com/1djchill).

Vidimo se na flooru?!

ULAZ: 30 kn

V.I.P. rezervacije: 091 3640 241

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO