Pred nama i vama je treća u nizu BD večer koja ovoga puta mijenja pravila, okreće sve dosadne stereotipe za 180 stupnjeva i predstavlja još više hip-hop i r’n’b delicija. Bitno je da svi prije partija ispraznite svoje frižidere i nahranite svoje tijelo energijom koja će vam između ostaloga biti potrebna za plesanje do jutra. Nabacite koju kilu više jer će oni koji na ulazu stanu na našu šarenu vagu moći osvojiti zanimljive nagrade i nagradice. Bez brige, nitko neće znati koliko imate kila :). Umjesto brojki, vaša tjelesna težina na vagi će pokazati nagradu koju ste osvojili.

Očekuje vas (kao i do sada) hrpa plesa, puno jeftine cuge, zgodne cure i dečki, još više pozitive i dobre atmosfere te (bez sumnje) najbolja glazba u gradu!!! Vidimo se na flooru, kod pulta, na šanku i pod šankom!

Za širenje dobrih glazbenih vibracija bit će zaduženi naši rezident DJ-i Chill i Tzek.


Chill: https://www.facebook.com/1djchill
Tzek: https://www.facebook.com/djtzek1

Beat Delight – programske večeri u kojima Aquarius širom otvara vrata svim zaljubljenicima u dobar hip-hop i zarazni r’n‘b ritam. Dobra zabava petkom u Aquariusu zamišljena je na temelju starih hitova kojih se svatko od nas prisjeća sa smiješkom na licu i na koje se jednostavno svi (pa čak i oni najtvrđi „neplesači“ za šankom) moraju zanjihati. Na te stare hitove, naši simpatični dj-i pažljivo i sa stilom slažu probrane glazbene poslastice današnjice i hitove koji se vrte u klubovima diljem svjetskih metropola.

Takav ekskluzivni klupski paket očekujte svaki petak na A2 flooru uz brojna iznenađenja i posebne tematske večeri koje za sobom vuku prepoznatljivi duh hip-hop i r’n‘b kulture.

ULAZ: 20 kn

V.I.P.: 091 3640 241


INFO: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO