Ljeto je sve bliže, Boudoir opet stiže. Za posljednju Boudoir večer pred ljeto, pripremili smo pravi mali cirkus! Uz glazbene definicije Boudoir zvuka naših audio performera prikazat ćemo digitalnu izložbu fotografija pod objektivom Karmen Poznić aka Oblak Photography te akrobacije i majstorstvo žongliranja pod UV svijetlima u režiji Cirkusa Hoka Hey.

Došli su iz svemira, svijetle, lete, penju se jedan po drugome, bacaju neidentificirane leteće objekte po zraku. Mora da su iz nekog drugog vremena i prostora gdje vrijede drugačiji zakoni gravitacije, a mozgovi im plutaju na granici stvarnog i nestvarnog. Uhvatite njihov flow koji će pogoditi dance floor, pa nek vas njihova energija zagrije i raspleše do ranih jutarnjih sati. Cirkus Hoka Hey je za Boudoir večer pripremio akrobatski i žonglerski show pod UV svijetlom.

Izložbu modne fotografije Karmen će začiniti tematikom dark art fotografija. Rođena u Zagrebu prije 24. godine, fotografijom se odlučila baviti jer smatra da ta grana umjetnosti pruža najviše prostora za stvaranje, a naročito modna fotografija kroz koju ima neograničene mogućnosti pri odabiru make-upa, frizure, odjeće, lokacija i još mnogih detalja. Oblak Photography ima iza sebe već jednu samostalnu izložbu i mnoštvo grupnih te će se sada i digitalno predstaviti na Boudoir večeri. Fotografirala je editorijale za časopis Grazia te je radila dva covera od kojih je jedan bio internacionalan.

Tom Bug, Mario Amarillo i "tanzdem" Daemia&Indigo provest će vas kroz plesni podij bez da gledate, samo slušajte i levitirajte.

Sezonski Boudoir Nights finale u Aquarius A2 klubu, 24.5.2014., subota od 23:00.

AUDIO DEFINICIJE (line-up):
Tom Bug
Mario Amarillo
Daemia&Indigo
(nudisco, soulful, house, deep, ukgarage, techhouse, minimal)

FOTO DEFINICIJE
Oblak Photography
(fashion & dark art)

MODNE DEFINICIJE
Dru Couture
(military, noire, fetish)

PLESNE DEFINICIJE
Cirkus Hoka Hey - UV duo show
(UV acrobatic & juggling)

Ulaz: 30 kn

HOST (linkovi):


BOUDOIR PAGE FACEBOOK LINK: https://www.facebook.com/boudoirnights

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO