Dugogodišnja veza između hip hop-a, breakdance-a i Aquarius kluba jednostavno je neraskidiva, a tradicija već lagano nalaže da se after party ovog svjetski poznatog događaja mora održavati upravo unutar zidova našeg i vašeg Aquariusa. Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo ponovno ugostiti te širom otvoriti vrata svim natjecateljima, sucima i gledateljima koji budu dio trećeg po redu RED BULL BC ONE CYPHER natjecanja.

Nakon što brejkeri odrade svoj posao najbolje što znaju u SKUC Pauku (prostor smješten unutar Studentskog doma Stjepan Radić gdje će se održati battle-ovi hrvatskog Cypher-a), laganim hodom prema Jarunu dolaze k nama na after. Smatramo da bi bilo sasvim OK za njih da uzmu lagani brejk od silnog brejkanja i prepuste se najboljim hip-hop/r’n’b beat-ovima do ranih jutarnjih sati.

B-boy scena u Hrvatskoj svake godine iznova doživljava procvat na ovom prestižnom natjecanju koje već 11 godina slavi breakdance kulturu. E, pa slavit ćemo i mi! Zato, u subotu 07.06.2014., popij red bull i na lakim krilima doleti do Aquariusa gdje garantiramo trnce u cijelom tijelu izazvane najluđim svjetskim hip-hop i r’n’b zvukom.  Budi dio ove jedinstvene i vesele b-boy atmosfere, osjeti moć pokreta i doživi neopisivu energiju najboljih brejkera.

Uz našeg rezidenta Tzek-a, koji će voditi zagrijavanje za ono što slijedi, kao šlag na tortu dodajemo slavnog Phat Phillie-a koji će nas kao special guest počastiti svojim umijećem za dj pultom te dodatno začiniti već ionako vruću atmosferu pod reflektorima u svom prepoznatljivom mash-up stilu.

PHAT PHILLIE

DJ Phat Phillie ('Blackout', Zagreb) ključno je ime domaće Hip-Hop scene – rezident je nekoliko uglednih klubova u Hrvatskoj gdje organizira svoje Hip-Hop, R&B večeri "Phat Fridays" i "Blackout Classics" te Fresh Island Festival ljeti na plaži Zrće na otoku Pagu.

DJ-irao je po cijeloj Hrvatskoj kao i u Americi, Njemačkoj, Francuskoj, Rusiji, Švedskoj, Danskoj, Italiji, Bugarskoj, Slovačkoj, Švicarskoj, Austriji, Sloveniji, BiH, Srbiji i Makedoniji, a osim redovitih nastupa na hrvatskim televizijama gostovao je i na njemačkoj Viva TV te britanskom MTV Mash. 


S grupama Tram 11 i Bolesna Braća nekoliko je godina zaredom nastupao na Porinu, a u suradnji s Menartom objavio je i njihove prve albume Tram 11 "Čovječe Ne Ljuti Se" i Bolesna Braća "Lovci Na Šubare".

Uz sve to, Phillie je i menadžer je i trojici hip-hop producenata – Kooladeu, Baby Dooksu i Dashu, koji su producirali/remiksirali imena kao što su Erick Sermon, Redman, Bow Wow & Omarion, Flo-Rida, Jadakiss, Styles P, Lil' Mo, Fatman Scoop, Sean Paul, Fat Joe, Angie Martinez, Samy Deluxe, Joy Denalane, Das EFX, Masta Ace, Ghostface & Masta Killa (Wu-Tang), Baby Bash, Pitbull...

Ulaz: 30 kn

Korisni linkovi:

* https://www.facebook.com/events/1428878427379892/ (Facebook event)
* http://www.aquarius.hr/ (službene stranice kluba Aquarius)
* https://www.facebook.com/beatdelight.aquarius (Beat Delight // Facebook fan-page)
* https://www.facebook.com/funhouseaq (funhouse // Facebook fan-page)

VIP rezervacije: 091 3640 241

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO