Kolegice i kolege, klub Aquarius i program "funhouse" vam s ponosom i svim potpisima za protekli semestar u indeksu "Funhouse sveučilišta" predstavljaju Funhouse special edition: Veliki studentski AFTER EXAMS party koji će se na vašu radost i dugo iščekivanje te naše zadovoljstvo održati u subotu, 2. ožujka 2013. na 2 floor-a kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu.

Ispitni rokovi veljače napokon su GOTOVI, a to treba i obilježiti! Nije važno koliko ste ispita dali, a na kojima ste "pali na dupe". Nije bitno ni koliko ste onih minijaturnih sokova posrkali onim izlikama od slamki dok ste fino glancali stolce u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici za vrijeme učenja, pripremanja ispita, piskaranja šalabahtera pa ni koliko ste izlizali potplate cipela, čizmaka i tenisica kad ste trčali s prepunog kata iste okruženi pogledima jer Vam je mobitel upravo iritantno zacvilio u prostoriji prepunoj napetih živaca. Nije bitno ni da li si brucoš, apsolvent, muško, žensko, marsovac ili Slovenac. Bitno je samo da je sve (da, da, ponavljamo se...) GOTOVO!

Možda ne primamo x-ice na upadu, ali nitko se neće naljutiti ako u subotu na Funhouse-u doletiš na šank i pitaš "Koliki mi je konto na računu i mogu li uzeti još jedan Cao-Cao?".

Šalu na stranu, vi... MI smo akademski građani pa se prema tome i ponašajmo tako. Što to znači? Eh pa u veljači smo svi bili "akademski osviješteni", a u ožujku startamo kao "akademski... neosviješteni". Umjesto diplome s faksa možeš dobiti diplomu za naj-cuger studenta/icu večeri ili pak okrenuti rundu s ekipom, a možda iii... Khm!  Funhouse ekipa i Aquarius su spremni na sve pa kažu: "Dođite nam vi umorni, potlačeni, iscrpljeni. Vrijeme je za dobru mjuzu, cugicu za na floor, izludirati se, pa možda i ujutro negdje probudit gol.".

Jesmo li spomenuli da s cijenom ulaznice u pretprodaji od samo 20 kn imaš i gratis cugu do 00:30h? Ne?! Eto, sad znaš! Na tebi je samo da se zabaviš, izludiraš i zaboraviš na strahote veljače i ispitnih rokova - tih najslađih životnih muka.

Održat će se i ono što svaki studoš obožava, a to je DRINKING CONTEST tj. natjecanje u cuganju među ekipama raznih fakulteta, a nagrada za one koji najbrže vide dno čaše, popiju svoju cugu i tako se pokažu najvećim „classy ispičuturama“ je gajba pive te vrijedna diploma „diplomirani alkoholičari“ i studentska promocijska kapica. Ekipe, prijavite se unaprijed na broj organizatorice eventa: 092 2432696. Bit će tu još iznenađenja, nagrada i svega kroz najluđu večer u ožujku.

Eto, i mi imamo "ispite", ali ovi su nešto draži. Sigurni smo da ćete se složiti. Možda ovdje i ne možeš tj. nemaš što prepisivati, ali i dalje stoji ona kao i kod prepisivanja: A.P.P., samo što ovdje ima malo više... hmm... prigodno značenje: "Ako prođem, pijem! - Ako padnem, pijem!". WooHoo!! :)

Za opijanje mjuzom bit će zaduženi profesori, doktori, docenti, ma astronauti, ali na koncu DJ-i: Martyn Negro i Matroda na A2 flooru (house/electro/progressive), te DJ Don Tom na A1 flooru (r'n'b/pop-rock/hip-hop/cool domaćice).

Nećeš morati posegnuti previše u džep, niti razbijati kasicu-prasicu pa ni lagati djelatnici banke da dižeš kredit "za potrebe studija" jer su Funhouse-ovci u dogovoru s klubom bezobrazno spustili cijene u Akvi na ovu jednu večer te tako u špici večeri imamo sljedeće cuge na akciji:

Jeger-cola = 12kn | Vodka mix = 12kn | Beck's = 12kn.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO