Modni Ormar, jedinstvena strukovna manifestacija posvećena studentima dizajna i umjetničkih smjerova Sveučilišta, ispunio je prvu polovicu studenog bogatim modnim programima, dok je sredina mjeseca rezervirana za njihov veliki tulum. Aquarius klub Zagreb i Modni ormar Vas stoga pozivaju na ekskluzivni Modni after party u petak navečer, 16. studenog u prostorima Aquarius kluba na zagrebačkom Jarunu.

Ovu posebnu klupsku večer obilježiti će strast za modom i energija klupskog provoda u noći koju će zagrijati poznati hrvatski DJ i producent E-Base, a nakon njega noć preuzimaju glavni, službeni i odgovorni DJ trojac Modnog ormara K.I.L. DIGITAL. Ovaj After Party 7. izdanja Modnog Ormara priprema za Vas mnoga iznenađenja ispunjena modnim detaljima i fenomenalnom klupskom energijom stoga se nakon dvodnevnog dana revija slobodno prepustite i uživajte u "modnom" After Partyju u legendarnom, zagrebačkom klubu, Aquariusu.

After Party 7. izdanja Modnog Ormara
Petak, 16.11.2012.
Aquarius klub Zagreb / A2
Od 23 sata

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO