Nakon spektakularne proslave 15 godina partijanja, Astralis energično nastavlja dalje. Mjesto radnje je klub Aquarius, a datum održavanja je 07.06.2013. (petak). Pripremite se za još brže i žešće DJ setove i Live! nastupe. Astralis je institucija, legenda koja živi, večer koja započne kada prvi put kročiš nogom na podij i zapravo više nikada ne prestaje nego se nastavlja u obliku najljepše životne pustolovine, avanture koja obećava. Astralis je uvijek bio program koji je gledao naprijed, pa tako i ovoga puta donosi svježi zvuk "na pladnju" mladim raverima željnim samo najboljeg od najboljeg što scena elektronske glazbe može pružiti.

Ovoga puta, Astralis se održava na 2 floora kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu, a poseban gost večeri je REAKY (Midnight Resurrection / Slovenija) koji će nastupiti na glavnom tj. A2 flooru kluba Aquarius, a uz njega će nastupiti i rezidenti Astralis programa - Damir Ludvig i Go Cut.

Nešto o gostu iza imena "REAKY"? Može. - Njegova karijera je na veoma zavidnom nivou, pa ćemo spomenuti samo par činjenica. Do sad je izdao preko 30 ploča (vinyl), 100 digitalnih izdanja, pregršt traka na raznim kompilacijama, te nastupa po svjetskim pozornicama raznih festivala, kao i klubovima diljem naše planete.

Zvuk njegove produkcije toliko je poseban da ga podržavaju i sviraju velikani raznih podstilova elektronske glazbe. Tako njegove stvari možemo čuti u setovima trensera kao što su: Paul Oakenfold, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Eddie Halliwell, Sander van Doorn i drugi, ali i techno tj. hard-techno DJ-a kao što su: Cristian Varela, Dave Clarke, DJ Murphy, Axel Karakasis, Space DJz, itd. Karijeru je započeo sada već davne 1999. godine, a njegov pristup zvuku i publici kojoj se obraća svojim osebujnim zvukom i svirkom i dalje spadaju pod tag "underground".

Osim spomenutog trojca na glavnom A2 flooru tzv. "Big Room", na A1 flooru odnosno "Headroom" flooru slijede 3 nastupa četverca koji ne treba previše predstavljati, ali zaslužuju vrlo jednostavnu etiketu koja privlači mase, stvara poklonike već desetljećima, te oduzima dah i stvara euforiju svaki put, ona je "TECHNO". Da ne zaboravimo spomenuti, na A1 flooru DJ setove odsvirat će Teo Harouda i DJ Hadji, a poseban nastup uživo odradit će dinamični F.O.R.M. Live! duo.


Ulaznice po cijeni od 40 kn se mogu naći u pretprodaji sustava Eventim, te na sam dan održavanja na ulazu kluba Aquarius po cijeni od 60 kn.

Party počinje u 22h, a kraj je u 6h ujutro.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO