Bez obzira jeste li obdareni s malom, velikom, okruglom, mršavom ili superiornom  J.Lo guzom, dovucite je, prosimo vas lijepo,  na Aquariusovu večer posvećenu upravo njima  - Booty Shaker MashUp! Kao i svake subote, Sound Designersi za vas, a dakako i vaše stražnjice, pripremaju tulumarku na dva floora!

Ovoga puta naš program posvećujemo Noćnom haklu, manifestaciji koja u sklopu projekata „Košarka, a ne klošarka“, i Hip – hop, a ne dop“ populariza rekreativni sport i urbanu umjetnost među djecom i mladima vikendom navečer. A haklati u Aquariusu  nećete s košarkaškim loptama, već –pogađate - s vlastitim guzama!

Sound Designers domaćice DJ Miss Kali i Suub@ru drmat će u A2 prostoru, dok će hip hop i R`n`B hitove na A1 flooru vrtjeti DJ Chill i DJ Go Cut te ostala mlada ekipa DJ-eva. Kao i obično, za vas smo priredili i piće dobrodošlice, da se što prije oraspoložite i zahaklate našim dance podijem!

A2 floor – Sound Designers
DJ Miss Kali
DJ Suub@ru

A1 floor – R'n'B / hip hop
DJ Chill
DJ Go Cut


Upad 30kn

Izvor: Aquarius

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO