Britney Spears 1.10.2011. dolazi u Zagreb, a ovog petka u klubu Aquariusu će se plesati do kasno u noć! Pripremu i zagrijavanje povodom koncerta još jedne velike zvijezde naći ćete ovog petka, 23. rujna, u Aquarisu! POP UP PETAK rasplesat će sve prisutne s najvećim hitovima popularne glazbe.


Osim što je zagarantirana fenomenalna zabava, možda osvojite i neku od zanimljivih i vrijednih nagrada! Očekuje vas CD, ulaznice za parter i najnoviji parfem iz Briteny Spears kolekcije! Budi najblistavija zvijezda u svemiru uz novi miris Britney Spears - COSMIC radiance. COSMIC radiance je senzualan cvjetni miris s aurom koja daje ženama da sjaje.

Uz zabavne i zarazne hitove, najoriginalnije plesne pokrete i neodoljiv miris, pokažite se u vašem najboljem svijetlu - pokažite da ste i vi pop zvijezda (makar to bilo na jednu noć na jednom plesnom podiju)! Povodom ovog velikog jesenskog koncertnog spektakla, večer će biti u stilu pop princeze i femme fatale - Britney Spears! Zabavljat će vas veseli hitovi s početka njezine karijere, ali i zavodničke pjesme koji karakteriziraju njen povratak na scenu. Pustite neka vas glazba povede, na trenutke se osjaćajte kao zaljubljeni tinejdžeri, a već sa slijedećom pjesmom postanite tajanstveni i fatalni. Dobra atmosfera pojačavat će se uz megahitove osamdesetih i devedesetih godina jer POP UP PETAK je najbolja selekcija plesnog popa. Kada večer završi moći ćete reći samo: “Keep on dancin’ till the world ends!” ili “Baby one more time!”

Nakon ovog petka u Aquariusu, dobro pripremljeni i zagrijani, jedva ćete dočekati koncert! Dakle, za kraj ovog tjedna i početak vikenda najbolja zabava očekuje vas 23.09.2011. u klubu Aquarius na zagrebačkom Jarunu!

Podsjetimo: Pop princeza je trenutno na Femme Fatale turneji i oduševljava publiku diljem svijeta. Britney Spears, prvi puta nam dolazi u Zagreb, 1. listopada 2011. Britney će u zagrebačkoj Areni prirediti pravi spektakl i priprema ekskluzivan show, a preslatke Destinee & Paris zagrijat će publiku svojim zaraznim i plesnim ritmovima. Britney se vratila na glazbeni tron, a tamo planira i ostati!

Svi koji žele na koncert pop princeze, mogu kupiti ulaznice za slijedeće kategorije:

FAN PIT: 400 kn - RASPRODANO!!
PARTER: 300 kn
SJEDENJE DOLJE: 360 kn
SJEDENJE GORE: 300 kn
LOŽE: 700 kn

Ulaznice su u prodaji putem sistema Eventim, a uz 10% popusta na gotovinsko plaćanje mogu se kupiti i u uredu Adria Entertainment, Lanište 30, Arena Zagreb (jug).

Zbog velike produkcije kapacitet dvorane smanjen je na 12.000 mjesta.

Izvor: Aquarius

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO