Klub Aquarius i program SoulKeks ponosno predstavljaju premijerni nastup hip-hop velemajstora pod imenom DJ FORMAT (Brighton / UK). Dotičnom gostu podršku iza DJ-pulta dati će i dobro poznati DJ-i: Mr. DIRTY HAIRY i Gdin. SMEĐI ŠEĆER, a ljubitelji  hip hop-a i B boys kulture tj. glazbe uopće, kao i oni koji vole plesati bez ograničenja zaboravivši na danceflooru sve probleme ovog svijeta, sigurno trebaju zabilježiti 19. travnja 2013. u svoj raspored.

DJ Format je strastveni ljubitelj 'vrele' plesne glazbe, jedan od najvećih europskih ''diggera' – kolekcionara rijetkih, zaboravljenih gramofonskih ploča. On putuje svijetom, nastupajući na partyjima s DJ zvijezdama scratch, breaks, B-boys stila, usput obilazeći skrivene vinyl second hand trgovine sakupljajući (iskopavajući) one najbolje plesne groove ploče što ih je neka nacija ostavila/zaboravila. U miksu DJ Formata možete čuti npr. sample japanskog soul benda 60s u miksu s iranskim funkom 70, kada će odjednom virtuoznim stilom uletjeti uz scratch sample nekog ex yu funk dragulja. DJ Format je jedan od danas rijetkih i najboljih europskih old school DJ-a koji doslovno "pali" dancefloor uz pomoć dva gramofona i hrpe rijetke, pažljivo birane groove glazbe iz raznih dijelova svijeta.   

Pored ozbiljnog pristupa DJ-ingu, Format također sklada/producira glazbu te iza sebe ima niz breaks groove hip hop albuma funk i soul senzibiliteta koji su ostvarili veliki uspjeh u svijetu hip hop kulture. 2003. izdaje debi album “Music For The Mature B-Boy” na kojem gostuju Chali 2na i Akil članovi Jurassic 5 te zajedno s MC Dominalom iste godine kreće na turneju i dobiva titulu od strane Brightonske urbane scene za najboljeg britanskog mladog alternativnog hip hop DJ-a i producenta.

Pored uspjeha u okvirima funka, soula, hip hopa, Format se etablira u jazz krugovima ozbiljnim poznavanjem svjetske jazz scene kroz povijest kao i space elektronske glazbe 50s, 60s, 70s.

Ponovimo gradivo: klub Aquarius, petak, 19.04.2013., a početak programa je u 23h.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45 kn mogu se kupiti u Rockmarku, Berislavićeva 13, kao i u Dallas music shopu, Tkalčićeva 7. Na ulazu kluba će koštati 60 kn.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO