Jedan od najznačajnijih hip-hop izvođača regije, Edo Maajka, ovu je subotu predstavio novi album „Štrajk mozga! Svojim iskrenim i beskompromisnim rimama te energičnim nastupom osvaja publiku gdje god nastupa, a u Hrvatskoj će se prvi u to uvjeriti zagrepčani na Edinom koncertu u Aquariusu 11. svibnja. Odličnim tekstovima u kojima secira svakodnevnu, ne baš prečesto idiličnu zbilju, i to na majstorski način, prepunim sitnih detalja i neizbježnog humora Edo opravdava svoju reputaciju izvrsnog repera i koncertnog virtuoza, možda najboljeg u regiji.

Zagrebačka publika imat će priliku uvjeriti se u to za otprilike tri tjedna, točnije 11. svibnja, kada Edo nastupa u Aquariusu i gdje će uz najpoznatije pjesme s prijašnjih albuma, uživo predstaviti i sve pjesme sa Štrajka Mozga te će tom prilikom pokazati zbog čega je toliko obožavan. Na koncertu će mu se pridružiti i nekoliko gostiju s albuma, više detalja uskoro!

Ulaznice za koncert po cijeni od  50 kuna možete kupiti već danas na svim prodajnima mjestima Eventima te u Dirty Old shopu (Tratinska 22) te No sikiriki kafiću (Nova cesta 103).


Cijena ulaznice na ulazu u Aquarius bit će 60 kn.

Štrajk mozga, šesti album Ede Maajke, predstavljen je ovaj vikend u sklopu Dana prodavaonica ploča, a da je novi album na dobrom putu da osvoji Edine obožavatelje govore komentari na desetominutni teaser koji sadrži djelić svake pjesme i koji je u 5 dana poslušan više od 20.000 puta!

Na albumu se nalazi jedan Intro i 11 pjesama od kojih je na pet njih Edo ugostio Arsena Dedića, Sašu Antića iz TBFa, Željka Pervana, Frenkija, Marchella i Kandžiju. Za odličan dizajn omota albuma zaslužan je kreativni tim Ideologije iz Sarajeva, na čelu sa art direktorom Anurom Hadžiomerspahićem.

Na albumu vas očekuje veliki spektar tema kojima sam se pozabavio, od panike do ljubavi i svega između. S obzirom da sam najviše toga (beatova) uzeo od Billyja, album ima taj njegov prepoznatljiv začin i produkcijski najviše podsjeća na Stigo Ćumur. Ima tu svega, od oldskul beatova, reaggea, dancehalla, dubstepa, tvrdog rock riffa, do zajebancije na temu džigere-narodnjaka, objasnio je Edo.


A upravo o ovom zadnjem govori pjesma Džigera Beat, aktualni singl kojim je najavljen Štrajk Mozga.

www.facebook.com/edomaajkaofficial

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO