Zvijezde opet dolaze – FREEMASONS u subotu 19.11. u zagrebačkom klubu Aquarius! Očekuje se atmosfera koju samo oni mogu napraviti, jer svojim nastupom publiku dovode do ekstaze! Freemasons su još uvijek najtraženiji remixerski dvojac na svijetu, koji je surađivao s izvođačima poput: Beyonce, Jamiroquai, Kylie Minogue, Phats & Small, Steve Mac vs. Mosquito, Faith Evans.

James Wiltshire i Russel Small čine magičnu producent-dj kombinaciju koja već godinama oduševljava publiku diljem svijeta. Na žalost, zbog bolesti uha(tinitus)James Wiltshire više ne ide na nastupe, već ostaje u studiju kao produkcijska snaga Freemasonsa, dok posao dj-iranja na “gažama“ odrađuje Russel Small.

Russell i njegov prijašnji bend “Phats & Small” su već imali tri Top Ten hita, Brit Award nagradu i multimilijunsku prodaju hita “Turn Around”, dok je James Wiltshire radio sa pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minoque. Apsolutno najveći plesni hit poharao je top ljestvice! Na Miami Winter Music Festival-u, glasovanjem je prema Radio1, The Box i MTV-u “Love On My Mind” proglašen globalnim plesnim hitom ljeta.

2005. Dolazi do suradnji s izvođačima poput: Jamiroquai − (Don't) Give Hate a Chance, Phats & Small − It's A Beautiful Day, Steve Mac vs. Mosquito − Lovin' You More, Black Fras − Moving Into Light, Studio B − I See Girls, te s R&B divom i dobitnicom Grammy-a Faith Evans. Sa singlom “Watchin” započela je i nova era njihovog djelovanja povezana uz novotvorenu etiketu “Free Maison”. Ovog puta sample vokala je diva Deborah Cox. 2006-ta godina prolazi u pripremama za prvi samostalni album, te remixevima koji su svi odreda bili klupski No.1 hitovi. Posebno ističemo remix za prvi singl s Beyonceenog albuma pod nazivom “Deja Vu” s kojim su nominirani za najprestižniju svjetski glazbenu nagradu Grammy.

2007. Nakon toga napokon se pojavio i njihov prvijenac album “SHAKEDOWN”, kojeg je najavio singl “Rain Down Love” u izvedbi još jedne dive soul i funky glazbe Siedeh Garretl! Remix Beyonce i Shakirine „Beautiful liar“ zamijenio je originalnu verziju i ostao na broju 1 još tjednima! Nakon toga slijedi remix Kelly Rowland „Work“, još uvijek velikog prošloljetnog hita. Šlag na kraju je definitivno njihova koprodukcijska angažiranost na albumu „X“, pop ikone Kylie Minogue, sa izvanrednom kombinacijom elekronike i popa u pjesmi „The One“... Prošle godine izdali su i dvostruki CD “Shakedown 2“ koji uvelike i nadmašuje prethodno izdanje, se remixevima Eurythimcsa, Beyonce, Deadmou5a, New Oredera, te s velikim hitom „Heartbreak“ ft. Sophie Ellis-Bextor, koji je doslovno poharao svjetske i domaće top liste!

Krajem prošle godine izašao je singl “Beliver“ feat. Wynter Gordon, izazvao izvrsne reakcije, te bio “BIG HIT“ u svim ljetnim klubovima!

Cijena karte: 75kn u predprodaji, te 90kn na ulazu.

Pretprodajna mjesta: Aquarius Cd Shop (Gundulićeva), Transport Footwear dućani (Importanne, City Centar One, Gajeva 10), sustav eventima (www.eventim.hr ), te blagajana kluba.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO