Prošle godine razvalili su u prepunom klubu Aquarius, a 20.11. dolaze nam opet- FREEMASONS!!! Očekuje se atmosfera koju samo oni mogu napraviti, jer svojim nastupom publiku dovode do ekstaze! Freemasons su još uvijek najtraženiji remixerski dvojac na svijetu, koji je surađivao s izvođačima poput: Beyonce, Shakire, Jamiroquai, Kylie Minogue, Phats & Small, Steve Mac vs. Mosquito, R&B divom i dobitnicom Grammy-a Faith Evans …

James Wiltshire i Russel Small čine magičnu producent-dj kombinaciju koja već godinama oduševljava publiku diljem svijeta. Na žalost, zbog bolesti uha(tinitus)James Wiltshire više ne ide na nastupe, već ostaje u studiju kao produkcijska snaga Freemasonsa, dok posao dj-iranja na gažama odrađuje Russel Small.

Russell i njegov prijašnji bend “Phats & Small” su već imali tri Top Ten hita, Brit Award nagradu i multimilijunsku prodaju hita “Turn Around”, dok je James Wiltshire radio sa pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minoque.


Vlasnici su remixeva koji su svi odreda bili klupski No.1 hitovi. S remixom za prvi singl s Beyonceenog albuma pod nazivom “Deja Vu” nominirani za najprestižniju svjetsku glazbenu nagradu Grammy.

Prošle godine izdali su i dvostruki CD “Shakedown 2“ koji uvelike i nadmašuje prethodno izdanje. Upravo je izašao i novi singl “Beliver“feat. Wynter Gordon(više o tome ispod), kao najava novog albuma koji izlazi 2011g. Singl je već ušao na sve radio chartove, i izazvao izvrsne reakcije, te će po mnogima biti next „BIG HIT“!

Izvor: Aquarius

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO