Ako Vam je dosta neugodnjaka vani kad Vam je frend ili frendica u istoj majci, haljini, hlačama, trenirci, ili kombinaciji svega baš kao Vi, opustite se... Ovog vikenda tražimo "dupliće". Da, baš to! Ove subote, 26.01.2013., u klubu Aquarius A2, Funhouse ekipa priprema party pod nazivom "2 of a kind".

Znači, stvar je vrlo jednostavna. Cijela noć je znaku duplikata, kopije, identičnih zafrkancija, oblekice, grimasa, skakutanja, pa čak i narudžbi na šanku. Curke, napokon imate mogućnost obaviti onaj "girls' night out" koji ste toliko čekale. - Dvije po dvije, sredite se tako da budete gotovo identične, pa nek' dečki na flooru imaju problema s odlukom kojoj platiti cugu i na kraju moraju priznati poraz i platiti dvije. Dečki, a da prodate foru da ste upravo sišli s modne piste u Milanu pa sad izgledate kao braća blizanci? - Frizure, odjeća, obuća... ma SVE pali ove subote, samo da izaziva efekt: "Auuu.. vas dvoje kao da ste ispali iz istog kalupa!" ili "Opa... Vi mora da ste sestre!".

Zašto Vam ovo radimo? - Jer je Funhouse ekipa hrpa veselih, zločestih dama i dječaka koji ne žele odrasti i znaju kako se najbolje provesti subotom navečer, a pošto imaju energije za sve, istu žele podijeliti sa svima koji dođu. Svatko od Vas je "one of a kind", ali ne i ove večeri. - Duplicirajmo se, iskombinirajmo i dobro izdivljajmo na flooru Aquariusa u subotu.

I da sve ne bi ostalo na tome, klub Aquarius i ovi vrckasti Funhouse-ovci opet dijele nagrade šakom i kapom! - Održat će se nagradna igra povodom teme večeri. Svaki posjetitelj će dobiti kartu (da, da.. kao za belu) te će moći u klubu potražiti svog para tj. "duplića" i tako osvojiti VIP-tretman kluba Aquarius. WOWić samo takav, zar ne? A moramo i spomenuti cugu u špici! - Johnie Walker za samo 12 kn! Mmm...

DJ kojem nema kopije, ali će se poduplati svirkom na barem dva playera, te koji će kao i uvijek napraviti glazbeni Funhouse mega-show kroz noć je naš i Vaš - Martyn Negro, ali ovoga puta uz potporu još jednog DJ-a, sada već poznatog showman-a pod imenom Wess.

Ulaz: 30 kn (uključena konzumacija)

Dress code: Dvojnici

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO