Hey, how you doin’ Zagreb? - Klupski program “funhouse”, na kojem se svake subote možete odlično rasplesati i družiti u klubu Aquarius, priprema večer posvećenu crnačkim beatovima na dva floora. Veliki A2 floor biti će “u rukama” odličnog mladog DJ-a i producenta Martyn Negra iza kojega su brojna, uspješna internacionalna izdanja i nastupi s imenima kao što su Avicii, Nicky Romero, Sander Van Doorn, Benny Benassi te mnogi drugi. Martyn Negro predstavit će Vam široki izbor house, electro i big room glazbe.

Mali A1 floor je rezerviran za gostovanje jednog od najboljih hrvatskih hiphop/rnb DJ-a novije generacije - DJ Don Tom-a. Nakon vlastitih rezidencija u poznatim zagrebačkim klubovima, Don Tom je počeo nastupati i na velikim eventima i festivalima kao što su: Fresh Island Festival, Vip INmusic festival, ...

Datum 10.11.2012. obavezno zapišite u podsjetnike; obavijestite frendove te dođite otvorenog uma i spremni za razvaljivanje plesnog podija.

https://www.facebook.com/funhouseaq

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO