Déjame en paz! No te quiero más! - Ajd' iskreno, koliko vas nije bar jednom čulo nešto slično ovoj otrcanoj, ali svima nam dragoj i presmiješnoj, frazi na TV-u? Ne, ovoga puta ne odigravamo nove nastavke Esmeralde, Divlje ruže, Gorućih grmova ili kojekakvih rasplamsalih strasti latino naroda u telenovelama. Iako, priznajemo, i ovoga puta će biti vatreno, plesno, egzotično i vruće.

Kada, tko, gdje?! Pa na još jednom originalnom funhouse eventu u klubu Aquarius, ovu subotu, 08.12., s početkom u 23h. Ako naziv mora ispričati barem pola priče, ovoga puta možda govori i mnogo više od toga - "Fiesta Loca". Dovoljno? Ne?! E pa onda dođi u subotu i uvjeri se zašto je ovaj vikend Aquarius tvoje "ljetno vikend-odmorište", čak i dok vani pada snijeg.

ALI, funhouse ekipa, osim što je vragolasta, prpošna, rasplesana i gubi glasnice, sram, ali zato zadobiva muskulfiber i pozitivne bodove kod vas i "s" vama svaku subotu u Aquariusu, dobro je i povijesno potkovana. Da, da... Eto, ovoga puta žele s vama podijeliti dio kulture starih Maya koji su bili jedan od najciviliziranijih indijanskih naroda domorodačke Amerike, nastanjen na poluotoku Yucatán u Meksiku, Hondurasu, Salvadoru i Belizeu te susjednoj Gvatemali.

Ok, ovo je dobar copy-paste s Wikipedije, ali funhouse ekipa zna da su i stare Maye sigurno partijale do ranojutarnjih sati te da su znale uživati i pritom se dobro zabaviti. Recite da funhouse-ovci nisu prava preslika starih Maya u tom pogledu. Mayanski „party duh“ će oživjeti na jednu ludu noć u klubu Aquarius i to baš ovu subotu. Budi dio tog ludila, dio onoga što ne nazivamo, već pomahnitalo vičemo "Fiesta Loca!".

Očekuju nas dekoracije u stilu starih Maya, ali i vatreni šank na kojemu žeđ gasimo protupožarnom cugom u vatrenoj ponudi večeri. Happy hour "2 za 1" je na snazi od 23h od ponoći kada, kako je i rečeno, s jednom kupljenom cugom drugu dobivaš gratis! A zatim od ponoći slijedi "špica" večeri , jer za svaku kupljenu Coronu dobivaš i tequilu gratis. Ay caramba! Da da sve bude kako treba, tu su i tacosi i dippersi za sve!

Tri mariachi superstara večeri, koji će biti zaduženi za glazbu, atmosferu, ali i spajanje današnjice sa starim duhom i kulturom Maya su: Martyn Negro, Matroda i Nowell.

Ulaz: 30 kn (uključena konzumacija)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO