Sredina je desetog mjeseca, a ne da vam se isključiti iz ljetnog đira? “funhouse” kreće na svoje prvo putovanje u toplije krajeve preko bare. Zagreb na jednu večer postaje glavnim gradom Meksika, a u zagrebačkom Aquariusu odvijat će se jedinstvena “fiesta loca”! Svake subote u Aquariusu posjetite novi klupski program “funhouse” koji vam ove subote, 20.10.2012. donosi večer punu egzotičnih doživljaja.

Uz naglasak na tropski začinjenu popularnu klupsku glazbu na plesnom podiju, u ponudi na baru očekuje vas osvježavajuća Corona + tequila gratis. Naravno, tu su i nezaobilazne grickalice za sve, a kao posebnu ponudu ponavljamo prvo pravilo “ladies choice”-a. Sve djevojke imati će pristup VIP galeriji (u kojoj ih očekuje piće dobrodošlice i finger food), a same će odabrati kome će dati dodatnu propusnicu da im se pridruži u VIP galeriji.

Osjetite još jednom dašak ljeta na zagrebačkom moru i pridružite nam se u noći punoj zabave, druženja, puno dobre glazbe i atmosferi punoj strasti. Pozivamo vas i sljedećeg vikenda kada vas po očekuje nezaboravni i vizualno spektakularan “neon Halloween” party.

Funhouse - "fiesta loca"
Aquarius klub Zagreb
Subota, 20.10.2013.

od 23 sata

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO