U subotu (18. svibnja 2013.) priključi se napetom hororu s elementima humora... Ili jednostavno dođi na jedinstvenu Funhouse večer na podiju kluba Aquarius A2 i zabavi se "do boli" na "Funhouse - Neon Zombie" partiju. Možda si fan "The Walking Dead" serijala pa samo na jednu noć želiš biti dio pomahnitale horde zombija koji vladaju zemljom, a možda baš obrnuto pa želiš postati Rick ili netko od drugih "spasitelja" preostalih živih jad... ljudi. Kako god bilo, luckasta Funhouse ekipa pruža nam priliku ove subote doživjeti, proživjeti, a možda i prEživjeti noć prepunu zombija pod neonskim svjetlima. Oooo, da! - Još jednom palimo sve neonke i UV reflektore i ima da "bliještimo do zore".

Nema dosade! - Za vizualni doživljaj svakog tko se nacrta u subotu navečer na A2 flooru Aquariusa pobrinut će se make-up artisti koji će UV-bojama oslikavati sve goste i to u stilu tematike noći - NEON ZOMBIE.

Pustite druge nek' vrište od briga, a prsate curke od muke kad ih šumom ili stepenicama uklete kuće jure pomahnitali, bezumni hodajući mrtvaci, a vi se bacite u uživanciju s najboljom mjuzom i vizualnim doživljajem u gradu, a Funhouse-ovci garantiraju odličan provod i kažu: "Ove subote sve će vriiištati pod UV bojama!".

Da stvar bude još bolja, za glazbeni dio večeri priprema se nešto posebno. Dakle, uz rezident DJ-a Funhouse programa, velemajstora pod imenom Martyn Negro, nastupit će i čovjek koji ne treba, ali zaslužuje posebno predstavljanje - Fabian Jakopetz a.k.a. DJ Dechko, a on je ujedno i slavljenik večeri pa budite spremni i za rođendanski DJ-set ovog čarobnjaka iza DJ-pulta.

Fabian Jakopetz a.k.a. DJ Dechko je nedavno proslavio svojih prvih 10 godina aktivnog djelovanja na globalnoj sceni elektronske glazbe, a njegova produkcija se između brojnih izdavačkih kuća može naći i na legendarnoj, te planetarno poznatoj kući "Bonzai Music". Iza sebe ima preko 15 godina glazbenog iskustva te preko 100 digitalnih izdanja na više od 50 izdavačkih kuća diljem svijeta. Službeni je remixer velikana kao što su: Tiesto, Spartaque, Oliver Moldan, Jerry Ropero, Space DJz i drugih. Između ostalog, Fabian Jakopetz je i voditelj izdavačke kuće "Dub Records".

Zombiji izlaze noću, pa ne budi iznimka nego se pojavi i zombijaj pod neonskim svjetlima i UV reflektorima s ostalom ekipom u klubu Aquarius A2 ove subote od 23h. Nešto drugačije događa se u gradu... Dođi, provjeri, budi dio toga i zabavi se do jutra.

Ulaz: 30 kn

VIP rezervacije: 091 3640 241

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO