Prvi dan... Prva noć... Prvi party! Svaka priča ima svoj početak i kraj, a ove subote očekuje nas druga polovica funhouse avanture koja mora biti ispričana do kraja. - Prošle subote imali smo priliku ukrcati se na arku kapetana Morgana te s njim i njegovom posadom zaploviti prema bermudskom trokutu, pa kroz dimenzije uploviti u obećanu zemlju, podvodni svijet - Neonland.

U subotu, 22.12.2012., od 23h arka uplovljava u Neonland i svi putnici arke, kao i ostali preživjeli biti će prisutni na jedinstvenom događaju - proslavi života i svih blagodati koje dolaze s njim. Nova iznenađenja su na pomolu.

Jedinstveni party u gradu događa se u Aquariusu pod dirigentskom palicom funhouse ekipe. Neonska svjetla učinit će svoj dio, a Vi učinite svoj - prvenstveno, pojavite se na ludom partyju punom blještavila, odlične glazbe, temom koja osvaja i naravno, ne zaboravite da je dresscode: neon-friendly, baš kao i neonski make-up (svijetlimo u mraku zajedno).

Aquarius i funhouse ovom prilikom osiguravaju happy hour od 23h do ponoći u kojem za cijenu jedne cuge, dobivaš još jednu gratis. Nakon happy hour-a očekuju nas Smirnof shoteri po promo-cijeni.

Stižemo u Neonland... Spašeni smo... Tako nešto zaslužuje i prikladnu proslavu, a da ne bude tiho nego bučno & milozvučno pobrinuti će se 2 "kapetana" večeri na 2 floora kluba Aquarius; na A1 flooru: 2symmety, te na A2 flooru: Martyn Negro.

Ulaz: 30 kn (uključena konzumacija)

AQUARIUS klub
- 22-12-2012 | subota | 30 kn (konzumacija) -

Svira se: aktualna plesna glazba

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO