Funhouse je super. Funhouse je pozitiva. Funhouse voli s tobom dočekati jutro nakon cijele noći rasplesanog ludila na podiju Aquarius kluba. Ipak, čak i Funhouse ekipa radi na promoviranju zdravog života. Ove subote, 01.12.2012. u klubu Aquarius očekuje Vas pomalo drugačije "funhouse" izdanje. Naime, 01.12. je Svjetski dan borbe protiv AIDS-a i odlučili smo spojiti ugodno s korisnim, jer nam je svaki "funhouseovac" važan! - "funhouse: Ostani negativan" u tebi može probuditi samo pozitivne vibracije, a jedino što te s nama može zahvatiti jest "groznica subotnje večeri". - Bez brige, Travolta će odsjediti ovu večer, ali ti ne moraš.

Rijetko kad se događa da možemo biti "zločesti", a ujedno i obilježiti nešto apsolutno "dobro", ali "funhouse" je svijet za sebe; svijet za tebe... Podrži s nama ovu hvale vrijednu borbu danom koji se u Hrvatskoj obilježava još od davne 1986., a naša ekipa će te "educirati na licu mjesta. Ne, nećeš dobiti bijelu kutu i završiti u labosu kao test kunić, ali možeš s nama hopsati kao zeko iz Playboya na zajamčenu uzavrelu atmosferu koju samo "funhouse" može prirediti gradu Zagrebu.

Nitko ne ostaje praznih ruku. S Vama dijelimo svaku kap nagradnih koktela i svaki touch pozitive, ali i sviiima prezervative. :) Budi siguran, "ostani negativan"! - Kao što rekosmo, nama je svaki spartanac.. pardon, funhouseovac važan. Mi smo zločesti, pa budi i ti zločest, ali "zločesto dobar". ;)

Nikako ne propusti nagradnu igru i dodatne pogodnosti večeri u klubu Aquarius ove subote, jer... Jer će te inače pojesti mrak! - Ma šalimo se, ali znaš gdje ti je biti ove subote. Osim raznih shootera koje ćeš ove subote moći naći za šankom kluba, priključi se i u prvu nagradnu igru na službenoj facebook stranici klupskog programa "funhouse". (www.facebook.com/funhouseaq). Kako? - Šeraj flyer s našeg fan-pagea, skupi najviše lajkova i osvoji JUMBO-cocktail kojim ćeš se u subotu zagrijati ili rashladiti u Aquariusu.

Pravila nagradne igre? Jednostavno je...
1. Svaki "funhouse" gost na ulazu preuzima svoj plavi i rozi “like” sticker (da, ti!).
2. Zalijepiš sticker na osobu koju najviše lajkaš (roze na cure, plave na dečke).
3. Cura i dečko s najviše “like” stickera osvajaju bogati VIP tretman sljedeće subote.

Tata-mata od zanata DJ-ing svijeta, rezident Martyn Negro biti će cijelu večer zadužen za dizanje atmosfere i šarmiranje floora aktualnom svjetskom plesnom glazbom. Dođite ranije, jer svake subote od 23 do ponoći traje happy hour 2-za-1 na sva alkoholna i bezalkoholna pića.

Ulaz: 30 kn (uključena konzumacija)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO