Hard2Core - najbrži i najtvrđi program elektronske glazbe u Zagrebu pa i šire, poziva Vas na posljednju noć hardtechno, schranz i hardcore zvukova ove kalendarske godine. - Party će se održati u petak, 07.12.2012. u klubu Aquarius A1. U najboljim, a ujedno i "zločestim" namjerama da večer bude što energičnija, H2C ovog puta dovodi i 2 gosta. - Stiže nam teška hardtechno artiljerija iz Rijeke utjelovljena u 2 DJa koji će sigurno dići podij na noge, prašinu u zrak i oduševljenje do neba.

Ovoga puta, Hard2Core s ponosom predstavlja dvojac iz Rijeke: DJ OGI i Cepo. Osim njih, već uobičajenu razinu "štete", nestašluka i nanošenje muskulfibera činiti će i rezidenti: Flame - u svom hardtechno/schranz izdanju koje diže na noge i svakog hardtechno fana, Mad As Hatter - zagrijati će nas i fino uvesti u večer svojim 100% vinyl "Techno 1.0" setom, te Blurix - otac Hard2Core programa, koji će nas još jednom šamarati hardcore setom.

Teško je sažeti opsežnu povijest elektronske glazbe koja stoji u kostima, iskustvu i godinama DJ OGI-ja kojeg ujedno smatramo i "ocem hrvatske hardtechno scene". - Koga zanima više - "google ti je prijatelj", a mi ćemo reći samo par činjenica. - OGI ima više izdanja nego li cijeli line-up ovog H2C eventa zajedno godina; od toga ima izdanih oko 80-100 vinyla / ploča, a njegova izdanja već godinama krase DJ setove najvećih hardtechno DJ-a širom svijeta. Danas, osnivač i voditelj "Energetica Team-a", vlasnik nekoliko izdavačkih kuća između kojih izdvajamo: Techno Factory, Black Soul i hardtechno label koji nam ovom prilikom predstavlja u Zagrebu - Predator Records. Lista njegovih nastupa duža je od one poreznih dužnika, pa samo da izdvojimo - ovaj čovjek "hodajuća legenda" svirao je i na planetarnim eventima i klubovima kao što su: Love Parade, Montagood, Liberty White, Massacrate, Ambasada Gavioli, itd. - Između brojnih izdanja i kompilacija izdvajamo: Mayday 2007, Palazzo Mix, Hardtechno, Schranzwerk, itd.

Cepo - predvodnik mlade generacije "riječke škole" hard zvuka. Njegovi se radovi, baš kao i kolege mu Blurixa, između ostalog nalaze i na Ogijevom labelu "Predator Records". Brz, energičan, praktičan. - To su riječi kojima možemo opisati način na koji Cepo prezentira svoj glazbeni odabir publici s kojom održava kontakt tijekom cijelog seta.. od prve do zadnje minute.
Činjenice su jasne: posljednji Hard2Core party ove godine, bezobrazno dobar line-up, još i bezobraznije zločesta glazba, te besramno pristupačna cijena upada znače samo jedno - ti nemaš izlike da ne dođeš! 07.12. je datum kada je napadnut Pearl Harbour, ali od tebe se ne traži da postaneš kamikaza, niti da prisežeš na vjernost... Biti prisutnim znači sudjelovati. Sudjelovati znači stvarati. Stvarati znači "biti". Pa za početak - budi 07.12.2012. na podiju kluba Aquarius A1 i pusti da te techno, hardtechno, schranz i hardcore zvukovi nose od početka večeri, pa do samog jutra. Vrata se otvaraju u 23h kada artiljerija započinje svoj repertoar... i skačemo do zore kada zatvaramo Hard2Core vrata za ovu godinu.

"You want more? - You WANT Hard2Core!"

- ime programa: HARD2CORE
- klub: Aquarius A1
- datum: 07.12.2012. | petak
- upad: 20 kn do ponoći / 30 kn nakon ponoći
- svira se: techno | hardtechno | schranz | hardcore

- line-up:
* DJ Ogi (Techno Factory / Predator Records)
* Cepo (Blurred Motion Records / Predator Records)
* Flame (Hard2Core / Diggarama)
* Mad As Hatter (Hard2Core / Diggarama)
* Blurix (Hard2Core / Diggarama / Blurred Motion Records

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO