Klub Aquarius u suradnji sa KeepItAlive i Deep'n'Chic organizacijom nastavlja s promocijom elektronske oldschool glazbe u Zagrebu, pa je tako nakon sječanjske vožnje Petra Dundova došao na red još jedan kvalitetan event. Sljedeći izvođač koji će nastupiti pred zagrebačkim partijanerima je 32-godišnja srpska zvijezda elektronike - Dejan Milićević.

Party će se održat u petak 22. lipnja na dva floora, a uz glavnog gosta Dejana Miličevića na velikom flooru nastupiti će Matija Marinić, Domagoj Radas, ShiPe, Sasha Delimar i Beriom.

Na malom flooru u goste dolazi Lea Dobričić iz Beograda a društvo će joj praviti Ervin Mandari, Kayo, Dejan Ivanović te Andreas Noir. Milićević je uz Marka Nastića jedan od vodećih izvođača techno/tech-house zvuka u Srbiji. Na sceni je više od 15 godina.

Davne 1996. godine s kolegom i prijateljem Markom Nastićem osniva techno dvojac "TTP" (Teenage Techno Punks) koji u to vrijeme karakterizira njihov back2back nastup sa obiljem tvrdih techno pjesama te prizvukom funky bass linija. Već 1998. godine "TTP" su proglašeni za najbolji techno duo u zemlji. Kroz godine Milićević je nastupao diljem Europe, a trenutno je član "Kne’deep" booking agencije iz Berlina.

www.myspace.com/djdejanmilicevic

Lea Dobričić je boom izazvala predstavljajući se u svjetski poznatim europskim klubovima kao što su Tenax, Kamaka, Frau Marlene. Vrlo brzo osvaja prestižnu poziciju na elektronskoj glazbenoj sceni koja je uglavnom rezervirana za muškarce. Njezin je stil zarazni mix deep house-a, tech house-a, minimala i techna uvijek s preciznom tehnikom i ekstremnom elegancijom koji na jedinstven način donosi sa sobom svježinu i nevjerojatnu energiju.

Identična energija se osjeća i u njenoj produkciji, a talent potvrđuje u svibnju 2010., osvajanjem prvog mjesta među stotinama prijavljenih na remix contestu "Stefano Noferini - Papi".

www.facebook.com/LeaDj
www.soundcloud.com/leadobricic

www.aquarius.hr

Line up:


A2
DEJAN MILIĆEVIĆ (Recon Warriors, Burn DJ Team, Bg) Special 3 Decks Oldschool Techno Set
Matija Marinić b2b Domagoj Radas (Keep It Alive, Zg)
Shi Pe (Deep'n'Chic, Kc)
Sasha Delimar (Deep'n'Chic, Kc)
Beriom (Groove, Zg)

A1
LEA DOBRIČIĆ (Bosphorus Underground Recordings, Bg)
Ervin Mandari (Deep'n'Chic, Đa)
Kayo (Bitchblack, Du)
Dejan Ivanović (Groove, Zg)
Andreas Noir (Groove, Zg)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO