U subotu, 2. studenog 2013., nova booking & event agencija Cokeandsmoke po prvi put u Zagreb dovodi techno DJ-a i producenta Mikea Vätha. Ovaj techno prvijenac Mike Vätha održat će se u klubu Aquarius A1 na zagrebačkom Jarunu. MIKE VÄTH - Mlađi brat poznatijeg Svena na sceni je od 90-tih godina prošlog stoljeća kada se afirmirao kao digitalni umjetnik i komunikacijski dizajner. Nakon nekolicine multimedijalnih projekata Mike se krajem stoljeća posvećuje glazbenoj produkciji, a 1999. s Reneom Waliczeckom i Paulom Schulteom (Earth Nation, D.A.F.) osniva "Live Act Mike Väth Project“. Iste godine izlaze prvi singlovi za etiketu Macrolon.

Od 2005. aktivan je kao DJ i nekoliko je godina radio za etiketu "Datapunk" Anthony Rothera. 2009. osniva vlastitu etiketu "Gon Records" na kojoj objavljuje radove producenata kao što su Audionatica, Alex Modigliani, Axel Karakasis i DJ Danko. Osim Mikea Vätha, u Zagrebu će, također po prvi put, nastupiti vodeći bavarski tech house DJ-i Groove Tekk i Tyrel. Bernd Berger a.k.a. Groove Tekk na sceni je od 2004. a karakterizira ga raznovrstan te istovremeno  vrlo harmoničan pristup setovima koji objedinjuju deep, tech, electro i house. Dave Clarke, Chris Liebing, Gayle San, DJ Rush i  Umek samo su neka od imjena s kojima je Groove Tekk u proteklih 9 godina nastupao.

Tyrel - Njemački dvojac kojeg čine Monotype & Proof iz poznatog bavarskog DJ Crewa Heavy Mental. Tyrelov nastup osebujna je mješavina acida, electro-syntha i techna koju momci na kraju virtuozno pretvaraju u house set.

Uz bok Mikea Vätha i ostalih gostiju večeri stat će i poznata zagrebačka DJ-ica Miss Iconic (Pi Kru, Dramatic Girls) koja je svoje ime počela graditi upravo  u Aquariusu 2009. Od tada je svojim eklektičnim setovima (tech, tribal, progressive house itd.) osvajala publiku u gotovo svim zagrebačkim klubovima, a nastupala je i na festivalima poput Terranea.

Party na A1 flooru kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu u subotu (02.11.2013.) počinje u 23h i traje do samoga jutra, a upad je 30 kn kroz cijelu noć.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO