U središte ultra popularne party zone koju danas s punim pravom zovu „hrvatska Ibiza“ I ove godine stići će samo vrh svjetske elektronske scene. Svake godine broj posjetitelja Aquariusa obara rekorde, živa u termometru koji mjeri otkačenu zabavu probija sve granice, a rijeke mladih partijanera iz svih dijelova svijeta stižu po svoju porciju nesputanog ljetnog provoda.

Treći Aquariusov festival Moonsplash otvoriti će talijanski elektro house producent i deejay Benny Benassi, koji treće ljeto zaredom nastupa u morskoj rezidenciji kluba Aquarius. Poznat je kao Grammyjem ovjenčan DJ, koji je tu prestižnu nagradu osvojio 2008. godine za remiks Public Enemyja „Bring the Noise“, a slavu je stekao hitom iz 2002. „Satisfaction“.

Dan nakon iskusnog Bennasija, plesnim podijem Aquariusa zavladati će zarazni ritmovi mladih, i istodobno potpuno razarajućih DJ snaga - Afrojacka i Bobby Burnsa. Ova dva talenta svojom su majstorskom suradnjom iznjedrili nekoliko floorkillera. Prvi plod zajedničkog druženja u studiju bio je „Bungee“, jedna od najprodavanijih stvari u 2010., potom osvajač svih top lista „Real High“, te „GhettoBlaster“, dok su ove godine objavili „Bridge“. Masovnu potporu dobili su od kolega DJ-eva i obožavatelja diljem svijeta. Oni su, naprosto totalni, apsolutni hit na sceni.

Trećeg dana festivala u goste nam dolazi Fedde Le Grand, posebno obožavan od domaće publike, koja se na njegove nastupe masovno odaziva. Le Grandov megahit „Put You Hands Up For Detroit“ ušao je u legende plesne glazbe toliko da ga je i Madonna koristila kao podlogu za svoju koncertnu verziju hita Music. Fedde je prošle godine izdao kompilacijski CD za Toolroom Records koji obara rekorde u prodaji na najvećem online dućanu Beatport.

www.aquariuszrce.hr

Lineup:


14.08. – Benny Benassi
www.bennybenassi.com

15.08. – Afrojack & Bobby Burns
www.afrojack.com

16.08. – Fedde Le Grand
www.feddelegrand.com

Moonsplash – 30 eura / 220kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO