Svaki trenutak je važan, a kad je doček Nove u pitanju onda je svaki trenutak zlata vrijedan i mi to dobro znamo te nam je izuzetna čast pozvati Vas na REUNION doček 2014. u klubu Aquarius. Nakon uspješnih partija iz serijala Reunion vrijeme je i za jedno veselo slavljeničko novogodišnje izdanje u klubu Aquarius, i to u proširenom sastavu. Ovom prilikom će se u klubu Aquarius okupiti ponajbolja imena domaće elektroničke scene na dva različita floora, ali ovaj put uz njih će ekskluzivno gostovati i kralj elektro scene, jedan i jedini - Mr. TOMCRAFT !!!

Dakle, budite spremni na spoj najuspješnijih zagrebačkih klupskih programa, te posebnog gosta iz Njemačke. Na 2 različita floora dočekat će Vas najbolji predstavnici poznatih kultnih programa Perfection, Kraljevstvo, Hardwork, Body&Soul, F-Scope, Old School, Liquid i Rave'n' Roll.

Na glavnom flooru uz domaću ekipu očekuje Vas i već spomenuti headliner Tomcraft, tako da možete očekivati pregršt dobre elektroničke glazbe; od electra i tech-housea do čvrstih i energičnih techno setova jedinstvenog i čistog zvuka Ceta, Mr. DJ Darija, Zokyja i Tea Haroude. Biti će to prava glazbena retrospektiva i kombinacija najboljih elektroničkih stilova!

Na malom flooru očekuje Vas već provjerena house ekipa (Balkan Kolektiv, House United, Aquarius, LAD Records) koju sačinjavaju: Miss Kali, Martyn Negro i E-Base, a koja će Vas uveseljavati s malo više vokalnih produkcija. Čast nam je predstaviti vam i posebnog gosta iz Rijeke koji se krije iza aliasa - Mr. Woox. U njegovom setu možete očekivati atmosferu 30-tih u novijem ruhu uz electro swing house.

Vrlo je rijetka prilika čuti i vidjeti ovakvu ekipu na jednom mjestu, pogotovo uz strano gostovanje, stoga ne propustite ovu glazbenu poslasticu i dođite zajedno s nama proslaviti ulazak u 2014. godinu na partiju za pamćenje, REUNION u AQUARIUSU! See you on the dance floor!

Cijena ulaznice: 100 kn u pretprodaji (130 kn na ulazu)
Pretprodajna mjesta:

- Aquarius CD Shop (Varšavska 13),
- blagajna kluba Aquarius (na večer održavanja),
- sustav Eventima (www.eventim.hr)

CIJENA ULAZNICE UKLJUČUJE I BOGAT ŠVEDSKI STOL S VOĆNIM BAROM!!!

HAPPY AFTER HOUR
Cijena ulaznice iza 04:00h je 50 kn
Sviraju Zoky i Teo Harouda na velikom flooru, te Mr. Woox i E- Base na malom flooru. Party traje minimalno do 07:00h ili duže...

Tomcraft (biografija):

Tomcraft posljednih nekoliko godina nije uspio samo potvrditi svoju vrhunsku kvalitetu unutar europske klupske scene već je izgradio i zavidnu svjetsku karijeru. Nakon velikog svjetskog hita „Loneliness“, koji je između ostalog 2003.g. dospio i na prvo mjesto engleske top ljestvice, često se javljaju zamolbe za remixiranjem velikana kao što su Pet Shop Boys, Sonique, Dave Gahan.

1995. Tomcraft objavljuje svoju prvu singl ploču „This is no House“. Nadolazećim izdanjima „VIVA“ i „Unicum“, Tomcraft stvara svoje prve vinil-hitove i upisuje svoje ime među tada vodeće DJ-e, kao što su Svan Vath, Westbam, Paul Van Dyk...

Sa singlom „Mind“ pojavljuje se 1997. po prvi puta na njemačkom MTV-u. Taj singl bio je i start njegove „Maschinenmench“ video trilogije u sastavu „Mind“, „The Circle“ i „The Mission“. 1998. godine TV kanal Pro 7 privučen kvalitetnom Tomcraftovom produkcijom koristi njegov singl „Powerplant“ kao trailer glazbu za seriju Dosje X. Medijski eksponirani Tomcraft izdaje miksanu komplikaciju „Mystery Trance“ koja mu donosi image velike i zagonetne pojave DJ scene, a njegova glazba dobiva pridjev „Mystical“. Ulaz na sam svjetski vrh osigurava mu singl „Silence“ koji se popeo medju TOP 20 najprodavanijih singlova u Njemačkoj.

Na albumu „MUC“ iz 2003.godine nalazi se sada već legendarna pjesma „Loneliness“ jedan od najvećih klupskih hitova svih vremena, pjesma koja je bila i broj jedan na službenoj engleskoj top-listi. 5. svibnja 2003. godine Tomcraft je iza sebe ostavio Stinga, Ronana Keatinga, Craiga Davida i prodao „Loneliness“ u stotinama tisuća primjeraka. Te je godine pokupio sve glavne nagrade na dodjeli njemačkih diskografskih nagrada. Istovremeno s producentskom karijerom Tomcraft je svirao na svim najvećim eventima Maydayu, Loveparadeu, Energiju itd... U Engleskoj je prašio na Turnmillsu, Gatecrasheru, Godskitchenu...

Uz sve uspjehe i blistavu karijeru osniva i vlastiti label „Great Stuff Recordings“ da bi pomagao mladim umjetnicima elektronske glazbe u stvaranju karijere. Ove godine izdao je svoj „The Best of 20 years“ album, na kojemu se mogu naći i novi trackovi, a posebno je zanimljiva suradnja sa Sister Bliss (Fatihless Sound Sistem), sa izvanrednim singlom „Supersonic“!

Uvijek dragi gost u Hrvatskoj, nakon pune dvije godine ponovo u Zagrebu - Mr. Tomcraft!

VIP / rezervacije stolova na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 091/3640 241

Informacije: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO