Pripreme za "najluđu večer u godini" u punom su jeku, a klub Aquarius je definitivno "the place to be" u iščekivanju nove, 2013. godine! Ovoga puta, klub Aquarius i "Reunion" program s ponosom predstavljaju prošireni, posebni Novogodišnje party na 2 različita floora koji će svakog poklonika plesne elektronske glazbe i više nego zadovoljiti zvukom.

Ovom prilikom će se u klubu Aquarius okupiti ponajbolja imena domaće elektronske scene, ali ovoga puta uz njih će ekskluzivno nastupiti i gošća večeri, princeza engleske elektronske scene i mezimica plesnih podija širom Europe i svijeta - Miss Mavrik!

Samo "najbolje od najboljeg" - zajednički je moto kluba Aquarius i organizatora "Reunion" programa, pa stoga na Silvestrovo nude upravo to. Na već spomenuta 2 floora ljubazno će Vas i u manirima najboljih domaćina dočekati predstavnici ponajvećih hrvatskih klupskih programa: Perfection, Kraljevstvo, Hardwork, Body&Soul, Stereo Studio, F-Scope, Olds School, Liquid i Rave'N'Roll.

Na glavnom flooru, Vaša domaćica biti će ujedno i glavna gošća tj. headliner večeri - Miss Mavrik od koje s nestrpljenjem očekujemo "čaroliju" koju unosi u svoje DJ-setove ispunjene progressive i tech-house zvukovima. Domaća podrška na glavnom flooru biti će joj i velikani domaće elektronske scene: Cet, Mr. DJ Dario, Mary i Zoky koji će čvrstim i energičnim setovima biti zaduženi pružiti vam užitak od početka večeri pa sve do jutarnjeg rastanka.

Na malom flooru očekuje Vas već provjerena house ekipa koju tvore: Frx, Tom, Martyn Negro, E-Base, Alen & Active Line Six. Ovi momci će Vas uveseljavati s nešto više vokalnih produkcija...

Nešto o gošći Novogodišnje večeri:

Miss Mavrik (pravim imenom Claire Griffiths) - Inače iz Manchestera, ova prekrasna mulatkinja osvojit će Vas svojim osebujnim progressive i tech-house stilom. Miss Mavrik nije samo DJane, već i producent, presenter na MTV-u, rezident na Ibizi već punih 5 godina, ali i zaštitno lice reklama za Nike, Mac, Guiness, ...

Karijeru je započela kao model, a brojna putovanja po svijetu kao presenter za BBC, MTV, ITV i Ch4, pomogla su joj u daljnjem razvoju DJ karijere. Oduvijek je osjećala strast u i prema house glazbi, te se od 2005. intenzivno posvećuje DJiranju, počevši odmah sa svirkama u pravim underground klubovima Londona, da bi uskoro uslijedili i DJ nastupi po svim najboljim svjetskim klubovima.

Drži rezidencije u Istanbulu, Rimu, Londonu, Madridu, Moskvi, St. Tropezu, te svako ljeto posljednjih 5 godina provodi radeći kao rezident na Ibizi u klubovima poput Pache, 360, The Egg, 24 i The Supperclub. Od 2009. radi i na vlastitoj glazbenoj produkciji, remixira single „Come my way“ za Tom Nevila i Stafford Brotherse, te izdaje za Toolroom Records. Jedna od najboljih internacionalnih tvrtki koja proizvodi DJ opremu (KAM DJ Equipment) angažirala je upravo Miss Mavrik za prezentaciju njihovih modela CD playera i mixera, što je dokaz njene velike kvalitete i povjerenja u njen talent.

Miss Mavrik je osoba koja ne podliježe pravilima i uvijek ima poneki "adut“ u rukavu. Luda za glazbom od svojih malih nogu, te puna pozitivne energije, Miss Mavrik nije samo prolazni trend već putujuća ekskluziva... A ovoga puta ta ista dolazi u Zagreb podijeliti dio svoje čarolije sa zagrebačkom publikom u čarobnoj Novogodišnjoj noći.

Prava glazbena retrospektiva je na pomolu, baš kao i kombinacija najboljih elektronskih stilova! Vrlo je rijetka prilika čuti i vidjeti ovakvu ekipu na jednom mjestu, pogotovo uz ekskluzivno strano gostovanje, stoga ne propustite ovu glazbenu poslasticu. Dođite i s nama proslavite ulazak u 2013.godinu na partiju za pamćenje - REUNION u AQUARIUSU!

See you on the dance floor!

Cijena karte: 100 kn u pretprodaji
Pretprodajna mjesta: Transport Footwear trgovine (Importanne, City Center One, Gajeva 10), blagajna kluba Aquarius, te sustav Eventim (www.eventim.hr).

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO