Klub Aquarius ponosno predstavlja večer programa koji će biti vaš vodič kroz revoluciju na klupskoj sceni. Bez previše priče - dobrodošli na "RAVEOLUTION"! Od samih početaka klupske scene u Zagrebu, ali i regiji uopće, klub Aquarius bio je i ostao predvodnik klupskih trendova, pa i ne čudi da danas prednjači kao jedini koji pruža posjetiteljima vrhunski EDM program. EDM? - Electronic dance music, naravno.

Raveolution vam predstavlja jednog od najiskusnijih i najtraženijih DJ-a u regiji - Carla Maxxa, koji će uz provjerenog rezidenta Matrodu i mlade snage iza DJ-pulta Shoyu i Slishmeistera osigurati vrhunski glazbeni doživljaj svim posjetiteljima kluba. Za nezaboravno plesno-vizualno iskustvo zadužene su plesačice Unique Entertainmenta.

Raveolution team je osigurao i brojne atraktivne nagrade za posjetitelje među kojima ističemo FREE UPAD za nekoliko najsretnijih i najupornijih za najekskluzivnije gostovanje ovog ljeta na Zrću (15.08.2014. with Axwell) te VIP tretman i bocu cuge za neke od vas koji odluče partijati na Raveolutionu.

Ovo nije tek još jedna večer. Ovo nije ni obična revolucija. Ovo je Raveolution.

Welcome!

Ulaz: 30 kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO