Na svom prvom velikom samostalnom koncertu, Jay Lee, inače član DBP kolektiva, predstaviti će svoj prvi samostalni album „Garantiran Novac“, koji je nezavisno objavio na internetu prije 2 mjeseca i za koji dobija odlične kritike i vrhunske reakcije publike. „Zadovoljan sam reakcijama i odazivom ljudi što se tiče albuma, te sam više nego sretan što ću ga moći uživo predstaviti publici u hramu hrvatskog hip hopa, klubu Aquarius!

Očekujte vrhunski show!“, izjavio je sam Jay lee povodom live promocije albuma. Inače jedan od miljenika publike radi svoje neosporive karizme i hiperaktivnosti, Jay Lee je na samom albumu radio preko 5 godina, odradio je u svojoj karijeri preko 100 nastupa, snimio velik broj pjesama, te ga mnogi smatraju jednim od vodećih izvođača domaće demo scene. Naravno, uz vrhunski live nastup te večeri, nismo stali na tome! Za najveće i najnovije hitove r’n‘b-a, hip hop-a, dancehall-a i reggaeton-a, prije i nakon koncerta, pobrinuti će se Dj Cromatik, mladi dj u usponu koji je svoje ime izgradio u najpopularnijim klubovima diljem Hrvatske i Slovenije, te čiji izbor hitova nijednog posjetitelja ne ostavlja ravnodušnim. Takodjer, pripremili smo za Vas i posebnu akciju – 2 beck’s-a za cijenu jednog do 01h!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO