Prepoznatljivog stila koji je mješavina funka, punka i heavy rocka, Skunk Anansie su jedan od najuzbudljivijih britanskih bendova koji svoju dugogodišnju popularnost održava vrhunskim albumima i uvijek eksplozivnim nastupima. Bend se okupio još davne 1994, no prvi pravi uspjeh ostvaruju tek sa kontroverznim hitom „Little Baby Swastikkka”. Prvi album „Paranoid and Sunburnt” prodan je u zlatnoj nakladi od 100.000 primjeraka.

1999. Skunkovci nastupaju kao headlineri na Glastonburyju i Roskildeu, a iste godine izdaju i svoj treći album „Post Orgasmic Chill”. 2009. se ponovo okupljaju i održavaju nekoliko rasprodanih nastupa te izdaju album najvećih hitova „Smashes and Trashes”. Ponovo okupljanje toliko im se svidjelo da su odlučili nastaviti suradnju i snimiti svoj četvrti album “Wonderlustre” koji izlazi krajem 2010. i donosi im očekivani uspjeh.

Izvor: Aquarius

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO