Gi-gi-gibajmo se ljevo-desno! U petak pod okriljem Aquariusovog slavnog dance programa Sound Designers, za vas smo priredili jednu posebnu glazbenu poslasticu. Gibanje na dva Aquariusova floora odvijat će se, naime, u ritmovima najvećih pop hitova svih vremena.

Svi relevantni glazbeni brojevi iz pop glazbe s brojnih svjetskih ljestiva na svoj će osebujan način u svom DJ setu složiti naš specijalni gost Aldo Morro, najbolji hrvatski DJ 2011. godine. Tu je slavnu titulu ovaj muzikalni Zadranin zaradio na nedavno održanom natjecanju u organizaciji Otvorenog radija. Posebne setove samo za tu prigodu slagalo je 16 kultnih imena s hrvatske DJ scene kao što su Pero Fullhouse, Ludvig, Go Cut, E-Base, Ivan Mastermix, no samo je jedan bio najbolji –Aldo Morro.

A u ovom, za vaše bokove i stražnjice, vrlo zahvalnom glazbenom pregledu, možete očekivati mnogo toga: od Beatlesa, Rolling Stonesa, preko Madonne i Michael Jacksona, pa do OutKasta i Rihanne. Dakle, plesno za poludjeti! Naš prijateljski savjet: doći, piti malo, čagati puno, ili promijenite omjere, kako vam drago, ali nikako nemojte propustiti ovu plesnu psihodeliju! Vidimo se u Aquariusu!

Izvor: Aquarius

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO