Sound Designers ekipa i klub Aquarius vam ove subote pripremaju party koji bi vam mogao obilježiti subotnju večer. Naime, moći ćete birati tokom cijele noći kakvu glazbu želite slušati. A1 floor smo nazvali ELECTRO MASH i njegov predstavnik biti će Martyn Negro, a A2 floor smo nazvali MASH UP i njegovi predstavnici su Thalia i TURKTHEDJ. Ideja je jednostavna i ide u prilog svim clubberima. Dva floora obilovat će mash up stilovima i na taj način medusobno će se "sukobljavati". Možete li već sada prepoznati pobjednika?

Možete li uživati na jednom flooru ili će vas privlačiti oba dva? Na vama je da samo da dođete i odlično se zabavite jer drugi rade za vas. VJ Tomek će za ovu prigodu cijeli tjedan isprobavati nove načine "lighta", Maja i Valentina ponavljati sexy plesne pokrete samo za vaše oči, a rakije po cijeni od 10kn bit će pripremljene. Budite veseli, zdravi i pozitivni do subote jer u subotu Sound Designersi preuzimaju brigu za vas i za vaš odličan provod.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO