Za sve ljubitelje mjehurića, golišavih tijela i odlične atmosfere ove subote posebna senzacija – Foam Fiesta! Pjena, pjena, nikad dosta pjene! Pjena party u zagrebačkom Aquariusu je najavni event za još jednu urnebesnu sezonu u Aquariusu Zrće, koji priređuje naotkačenije foam partyje na jadranskoj obali.

Vatreni ples pod hektolitrima pjene, koja prekriva svaki komadić vašeg tijela dok se gibate u ritmu dance hitova vam zvuči „neuredno i pretjerano“? Nemojte biti tako ukočeni! Dođite i, ukoliko, slučajno već niste, isprobajte najluđu zabavu na planeti! Ovaj specijalni show za pamćenje, održat će se u posebno odvojenom A3 flooru. Obucite nešto usko, kratko i seksi jer bit ćete potpuno MOKRI pa u ovom slučaju vrijedi ona stara „manje je više“. Uživajte u vrhunskoj glazbi, Coroni, tequili, tacosima i prepustite se plesnom zanosu. Viva Mexico!

Naš resident Martyn Negro predstavit će Miss Kali, dakle od glazbe – samo najbolje! Naš sponzor Rosal LipBalm priredio je mnogobrojne prigodne darove, tako da ćete biti „tretirani“ iznutra i izvana, a sve to (nismo sramežljivi) čini jedan party vrhunskim! Ne propustite priliku za urnebesnu zabavu, s manjkom odjeće i viškom pozitivnih emocija! Come on in Mexico lovers! If we don’t got it you don’t want it!

Izvor: Aquarius

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO