U proteklih dvadesetak godina postojanja elektronske scene u Hrvatskoj uvozili smo najsvježije zvukove iz Europe i svijeta, gradili smo klupsku scenu iz koje su se iznjedrile jake i raznovrsne domaće DJ snage. Ovoga puta klub Aquarius  predstavlja festival koji će okupiti upravo domaće DJ-eve i producente koji su uvelike zaslužni za razigran i jedinstven noćni život metropole. Predstavljamo dizajn urbanog zvuka zagrebačke klupske scene: Sound Designers festival!

Prvi SD festival održati će se 07. i 08. siječnja, s tendencijom ponavljanja dva do tri puta godišnje, a naš je cilj okupiti „the best of“ aktualnih predvodnika i kreatora zagrebačke klupske večeri, koji će predstaviti svoje umijeće i kreativnost za gramofonima. Festival je proizašao iz klupskog programa Sound Designers, koji već drugu godinu zaredom svake subote u Aquariusu daje svoj doprinos za postojanje burne zagrebačke elektronske scene. Svoju su priliku u okviru ove klupske večeri dobili mnogobrojni neafirmirani DJ-evi, ali i etablirana imena kao što su Shapeshiftersi ili Freemasonsi.

Ne propustite ovu pravu elektro poslasticu, dođite u klub 07.i 08. siječnja, kada će cijeli Aquarius postati velika plesna pozornica na kojoj će svoje umijeće pokazati najznačajniji i najaktualniji zagrebački DJ-evi!

S kupnjom ulaznica ne čekajte jer je broj ulaznica ograničen! A uz pozivnicu i ovoga puta čeka vas besplatno piće dobrodošlice -  slatka medica za zagrijavanje. Čeka vas od svega pomalo: dubstep, sexy UK funky,  plesni DnBom, vokal house, progressive, a povrh svega vrhunska zabava, opuštena atmosfera, profinjeni, urbani zvuk i puno, puno dobre zezancije!

Petak


A2: Martyn Negro
      Hrc
      Tom
      Lady DJ Suubru

A1:  Marin Voya
       The Flangers (Mirza i Pavel)
       Jan Peters

Subota


A2:  Martyn Negro
       Zuthy
       Go Cut
       Lady DJ Suub@ru

A1:  Basta (Protokol / Confusion crew)
       Juice (Bass Invaders )

Izvor: Aquarius

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO